MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Problem ze zmianą skina MF
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzieeń dobry
Z pewnością administracja zauważyła, że ostatnio pojawił się problem dotyczący zmiany skinów na serwerze. Doszły mnie słuchy, że usterka została naprawiona, aczkolwiek mój skin dalej nie chce się zmienić. Prosiłbym o kontakt w tej sprawie w celu wyjaśnienia problemu.
Dodatkowo chciałbym powiedzieć, że pisałem z pomocnikiem serwera na ten temat i poradził zebym zgłosił to na forum.
(29-August-2021 01:48:57)Darmagonik_ napisał(a): [ -> ]Dzieeń dobry
Z pewnością administracja zauważyła, że ostatnio pojawił się problem dotyczący zmiany skinów na serwerze. Doszły mnie słuchy, że usterka została naprawiona, aczkolwiek mój skin dalej nie chce się zmienić. Prosiłbym o kontakt w tej sprawie w celu wyjaśnienia problemu.
Dodatkowo chciałbym powiedzieć, że pisałem z pomocnikiem serwera na ten temat i poradził zebym zgłosił to na forum.
tak.
Dawno, dawno temu ktoś zmienił opcję w konfiguracji która wyłączała automatyczną aktualizację skinów na serwerze, tyle że to nie bajka tylko smutny fakt a sama czynnośc była zapewne zdarzeniem losowym.
Naprawione

[Obrazek: 8j3Y9cV.png]
[Obrazek: qxxxe1m.png]
Przekierowanie