MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Unban na Minefoxie na ultra pvp
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam , chciałbym sie odwołać do bana , którego dostałem 24 sierpnia 2021roku , powodem było Brak współpracy podczas sprawdzania , bylo to moje pierwsze sprawdzanie , (ultra pvp na minefox) i nie wiedzialem co mam robić , więc czekałem , po chwili admin naposał jak mi idzie z pobieraniem , (nie pisał żeby coś pobierać) więc sie zapytałem jakim pobieraniem , potem napisał z czym, ale nie zdążyłem przeczytac , bo zaraz dostalem bana . Moja nazwa w minecraft to KkaczeK , jak by mógł kubamax odpisać (kubamax to admin) co musze robic w razie nastęlnego sprawdzania i by dał unbana , to bym robił to co bym mial , a że to moje pierwsze sprawdzanie było nie wiedziałem co miałem robić . Mam nadzieje że jakiś admin to przeczyta i odpowie , co robic na przyszłość podczas sprawdzania , i dostane unbana na minefoxie , pozdrawiam
https://mineserwer.pl/Forum-Odbanowania Odbanowania składamy w tym dziale z odpowiednim wzorem zamieszczonym w dziale.

Nazwa użytkownika zbanowanego:
Czy byłeś już kiedyś karany na naszej serwerowni?:
Dlaczego chcesz dostać unbana:
Powód Bana:
Data otrzymania bana:
Osoba banująca:
Serwer:
[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie