MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: skarga Colbster
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
oskarżyciel: Zygronx
oskarżony: Colbster
powód: dałem mu minusa za głupi post a on mi daje dużo minusów
dowody: http://scr.hu/9jqm/4z844
wymiar kary: nwm z 1 dzień
serwer: forum
Moim zdaniem można Colbstera nagrodzić warnem i usunąć ci niepotrzebna minusy... Niech ci zostanie ten jeden, a nie te milion.
(12-December-2015 16:09:31)Vark123 napisał(a): [ -> ]Moim zdaniem można Colbstera nagrodzić warnem i usunąć ci niepotrzebna minusy... Niech ci zostanie ten jeden, a nie te milion.
Administracja bez powodu nie może usuwać nadanych minusów a za samo dawanie minusów nie ma żadnej kary
Widzę, że nie jesteśmy w temacie:
Cytat:13.Punkty reputacji należy przyznawać z rozsądkiem.
Tyczy się to zarówno pozytywnych jak i negatywnych punktów, przyznawanie punktów reputacji bez powodu, czy z powodów błahych może się bardzo źle skończyć dla wystawiającego takie oceny.
Wnioskuje o ODRZUCENIE SKARGI
Colbster bo ? Vark napisał prawdę i napisał w twoim wątku skarga do odrzucenia a tera ty piszesz do odrzucenia i radze kupić słownik ortograficzny bo jak patrze na twoją ortografie to mnie oczy bolą
Dzieci i ryby głosu nie mają
(12-December-2015 16:34:41)Colbster napisał(a): [ -> ]Dzieci i ryby głosu nie mają
serio czy 13 lat jest dzieckiem ? chociaż jestem od ciebie starszy więc grzeczniej proszę Smile
Gracz ukarany banem 1 dniowym, pkt reputacji usunięte
Przekierowanie