•
Twój nick z gry: _yeezus
•
Nicki osób posądzonych: Beuhz
•
Najdokładniejsza data zdarzenia: 21.08 około 23:00
•
Opis zdarzenia: Opiszę niżej
•
Dowody:
Dowód 1 -
https://imgur.com/a/JlJr0aJ
Dowód 2 -
https://imgur.com/a/7sJwZHJ
•
Serwer: -
Witam, chciałbym zgłosić nieodpowiednie zachowanie administratora Beuhz. Na screenach można zobaczyć jak zachowuje się osoba, która została wybrana na policjanta mineserwera. Wiem, że za bardzo w Discorda nie ingerujecie i raczej z takich spraw nie są wyciągane żadne konsekwencje, ale czy obraza gracza to nie za dużo jak na osobę, która na serwerze wycisza/banuje osoby robiące to samo? Jak taka osoba może pilnować porządku na chacie? Beuhz pokazuje jak świetnie potrafi reprezentować serwer oraz w szczególności administracje, za niedługo nikt na Was nie będzie patrzył poważnie przez takie osoby.
utrzymujcie dobre wibracje!!
Poza MS, MF i ts jestem osobą prywatną mam prawo robić co chce wiec nie rozumiem tej skargi ani troche poza tym to jest tekst piosenki nic ode mnie wiec bez podstawne banan nie prowadzi działalności na discordzie.
Ale w dalszym ciągu reprezentujesz administrację serwera, nie wypada Ci wyzywać graczy na discordzie, gdyż ma to BARDZO zły wpływ na chociażby liczbę graczy na serwerze, nie wspominając o tym, że pisząc takie rzeczy pokazujesz że ani trochę nie potrafisz się zachować. Tekst piosenki? A co to zmienia? Czyli mogę Cię zwyzywać i napisać, że to był tylko tekst piosenki żebyś nie czuł się źle? Tak, Banan nie prowadzi działalności na Discordzie, ale to też nie ma nic do rzeczy, jak pisałem wyżej, chodzi o to jak reprezentujesz serwer i jaki poziom prezentujesz swoim zachowaniem.
W żadnym wypadku nie reprezentuje serwera poniewaz jak juz napisałem jestem poza ts i serwerownią osobą prywatną tak jakbys poszedł na inny serwer i tam kogoś zwyzywał też bys dał skarge bo wyzywam kogoś gdzieś indziej?
(22-August-2021 20:39:29)beuhz napisał(a): [ -> ]W żadnym wypadku nie reprezentuje serwera poniewaz jak juz napisałem jestem poza ts i serwerownią osobą prywatną tak jakbys poszedł na inny serwer i tam kogoś zwyzywał też bys dał skarge bo wyzywam kogoś gdzieś indziej?
Ty nie widzisz nic złego w tym, że wyzywasz osoby, które grają na serwerze, na którym jesteś administratorem? Jeszcze dodatkowo masz czelność grozić komuś na discordzie sprawdzaniem, za kogo ty się uważasz? Swoją osobą i takim zachowaniem rzucasz światło na całą administrację, której psujesz tym samym reputację.
nigdzie ci nie groziłem banem napisalem tylko czy cie sprawdzic a jak cos ci wykryje to dam ci bana normalne. poza u góry pisałes ze nie potrafie sprawdzac wiec chciałem ci tylko udowodnic ze potrafie sprawdzic gracza a jesli chodzi o wyzywanie graczy to wyzywałem cie na discordzie nie na serwerze czy teamspeaku.
powiedz mi czy jakby ktos cie wyzywal na discordzie ktoś kto gra tez na serwerze to bys go zgłosił za to?
Skargę może napisać tylko i wyłącznie
autor dowodów, jednak ten przypadek potraktowany zostanie jako wyjątek. Moderator Beuhz otrzymał darmowe korepetycje w zakresie odpowiedniego zachowania na serwerze, oraz poza nim, a cytowanie wulgarnych piosenek może nie być najlepszym przejawem kultury. Warto zaznaczyć że jest to pierwszy miesiąc jego pobytu w administracji, wiec ma prawo popełniać drobne błędy, a samo przewinienie nie jest na tyle poważne aby administratora od razu degradować i spisywać na straty, szczególnie że pod względem zaangażowania wypada całkiem dobrze. Natomiast dowód nr. 2 jest całkowicie wycięty z kontekstu, a sama wiadomość jest napisana bardziej w sposób żartobliwy niż na poważnie (tu również należy nadmienić że administrator nie może sprawdzać gracza w momencie kiedy ten nie jest aktualnie na serwerze). Reasumując, administrator błędnie określił zakres swojej działalności, przez co skarga zostaje zaakceptowana, a zaistniała sytuacja zostanie wzięta pod uwagę przy decyzji o ewentualnym awansie.
PS. Na podstawie serwerowych logów, oraz innych dostępnych materiałów udało się jednoznacznie powiązać autora screenshotów z kontem na serwerze, oraz ustalić że grał on wtedy na serwerze mineserwer.pl, przez co gracz Jakos_91 został ukarany za korzystanie z uwiecznionych na screenshotach wspomagaczy. Życzymy w przyszłości większej spostrzegawczości, a najlepiej umiejętności gry bez wspomagaczy.