MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Proszę o unbana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego: Adam1372
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Byłem mutami a banem jedynie w grudniu za reklame i bardzo tego żałowałem tak samo jak inne kary.
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Zależy strasznie mi na unbanie ponieważ bardzo dużo czasu spędzam na tym serwerze głównie Sky Block miałem bardzo dużo pomysłów rozwijałem się na wyspie.Już nigdy bym tego nie robił jak bym dostał szanse. a najgorsze jest to że wczoraj pisałem do administracji na fb grupy minecraft o wypromowanie tego serwera bo szkoda mi tego że umiera.Bardzo tego żałuje :'c. Bana dostałem gdyż poszłem do toalety i wróciłem o 00:04 i zobaczyłem tylko komunikat o zablokowaniu konta przez Zww105 Proszę o zrozumienie, Każdy człowiek popełnia błędy dajcie mi druga szansę jej nie chcę saprzepaścić, Jestem w stanie oddać coś z wyspy dużo cennych rzeczy tylko żebym dostał tego unbana, Proszę i przepraszam. Pozdrawiam całą Administracje.
• [b]Powód blokady: Afk na Piglinach
• [b]Data nałożenia blokady:17.08.2021 o godzinie 00:01 a wróciłem o 00:04
• [b]Moderator banujący:Zww105
• [b]Serwer:Mineserver.pl
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie