MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Trucizna i ciasta na WvsP II
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mleko i ciasta są ciężkie do zdobycia. Więc wymyśliłem jak wcześniej napisałem, że jak jest trucizna na nieskończoność to nie będzie skrócony jej czas, ponieważ to było by bez sensu. Problem jest w tym, że alchemicy nie dają swojego mleka, więc moim pomysłem był by łatwy dostęp do mlek dla wszystkich, czyli tak jak się kliknie miecz na scianie to dostaję się do ekwipunku miecz, tak samo by było z mlekiem.
A co do ciast jak by piekarz stworzył ciasta to by automatycznie całą drużyną pozostawała by z trzy ciasta do ekwipunku chyba że ekwipunek był by pełen to by gracz nie otrzymał ciasta. Też by mogła być opcja że by ciasta wpadały do kryształowego magazynu, ale myślę że ta pierwsza opcja jest lepsza.
Ciasta i mleko można przecież zakupić. To tylko 1k za 5 ciast (/ciasto) i 1k za 3 mleka (/paczka).
Piotrovsky dobrze gada możesz kupić uprawnienia na ciasta i mleko.
Popieram Piotrovskiego, chcesz mleka i ciasta to sobie kup. Wcale nie jest drogie.
Żadnych zmian w kwestii trucizny nie będzie, nie dało się po dobroci z kamperami to zrobiłem to jak należy.
Przekierowanie