Czesc bylem dzisiaj na trybie upvp i chcialem uzyc ultra boskiego reliktu jednakze niechcacy kliknalem prawy przycisk zamiast lewego i relikt sie postawil (dodam ze bylem na pvp) nie raz mialem taka sytuacje ale zawsze wygladalo to tak ze wlaczalem eq i klikalem w slot w ktorym go mialem i sie pojawial (podobnie jest w przypadku mocy smoka) ale niestety itemu tego nie dostalem z powrotem. Mam nadzieje ze odzyskam ten item poniewaz jest od dosyc cenny i niechcial bym go stracic. Pozdrawiam
To nie blad serwera, nie mozliwe ze sie postawil i ci znikl tak o, moze kliknales ppm w ziemie i ci "znikl" w eq ale tak naprawde nadal ten item tam jest, musialbys relognac lub kliknac w slot tam gdzie przedmiot byl i cyk.
Robilem to wiele razy klikajac w ten slot i dalej nie pomoglo. Jak juz mowilem bylem na pvp kliknalem ppm majac relikt w slocie w ziemie i wiadomo ze tak zniknie ze slota ale jezeli w eq sie kliknie na ten slot to pojawia sie ten przedmiot u mnie nie pojawil sie i dlatego oczekuje jakiejs pomocy bo zawsze to tak dzialalo.
Nie ma żadnej szansy na to, że po próbie postawienia na ziemi Ultra Boskiego Reliktu na głównym świecie UltraPvP po prostu znikł, ponieważ na spawnie jest zablokowane budowanie przez co próba postawienia bloku jest po prostu anulowana.
No tak Trawsonek tylko ja mowie ze : Bylem na pvp, zamiast lpm trzymajac relikt kliknalem ppm i on sie postawil i znikl (bo jest blokada) i wtedy zawsze wchodzilem do ekwipunku, klikalem slota gdzie byl relikt i mialem go na kursorze. Jednak tym razem tak sie nie stalo przez co stracilem relikt