MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] WD3.0
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, słyszałem o tym, że ma się pojawić nowa edycja trybu wojownicy dusz, zatem mam kilka pytań.
Czy pracę nad trybem już trwają? Jak nie to kiedy zaczną i mniej więcej kiedy można się spodziewać trybu? Czy to tygodnie czy miesiące?
Chciałbym też zapytać czy wd3.0 dalej będzie na blazing packa czy tym razem na nowsze wersje?
SzybkiBanan na live mówił, że szumiel na własną rękę już coś robił. Z tego co zrozumiałem to robił na razie same mapy i nie wiadomo czy na tym stanęło czy będzie coś dalej, ponieważ szumiel jest jeszcze chyba na urlopie. Banan powiedział, że jak wróci to będzie chciał z nim porozmawiać na ten temat.
Według mnie trzeba poczekać aż szumiel da znać na temat wd 3.0
[Obrazek: n9NxfsK.png]

W odniesieniu do powyższego obrazka: Tak, prace zacząłem, jednak aktualnie jestem zmuszony dokończyć inny projekt

Natomiast sam tryb celuje w 1.16, tak aby nie męczyć się z przestarzałym API 1.8 i jednocześnie nie ograniczać w tak dużym stopniu potencjału tego trybu.
Co więc oczywiste BP nie będzię i nie będe z tego powodu narzekać, biorąc pod uwagę fakt że przez pół roku nie byliśmy w stanie otrzymać sensownej odpowiedzi na jeden, ten sam problem.
Przekierowanie