MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Prosze o ponowne sprawdzenie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: TeaGold
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Bo nie wiedzialem o co chodzi a mi brat wtlomaczyl i chce udowodnic ze jestem czysty.Bo jeszcze dobre mam ity na gta i nie chce wydawac 20 zl na ub Sad
Powód blokady: Logout Podczas sprawdzania
Data nałożenia blokady: 05.08
Moderator banujący: SzYmiii
Serwer: mf
Witam,
Wezwałem Ciebie na sprawdzanie, ponieważ otrzymałem zgłoszenie, że najprawdopodobniej używasz wspomagaczy, dlatego też postanowiłem Ciebie sprawdzić. Po wezwaniu na sprawdzanie nie dostawałem od Ciebie żadnej wiadomości, dopiero po 1,5 minucie otrzymałem od Ciebie taką wiadomość:
[18:57:42] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Lvl. 21] [SZEF] [GANG] BigBoss TeaGold » a cz można kupić odbana

Na Co Ci odpowiedziałem:
[18:57:46] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Lvl. 12] Pomocnik SzYmiii » tak

Ty, odpowiedziałeś mi, że unbana zakupisz:
[18:57:51] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Lvl. 21] [SZEF] [GANG] BigBoss TeaGold » o to kupie

Czas mijał i pozostało Tobie już tylko 30 sekund, i po poinformowaniu Ciebie o tym fakcie. Dostałem od Ciebie wiadomość
[18:57:57] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Lvl. 12] Pomocnik SzYmiii » 30 sekund
[18:58:03] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Lvl. 21] [SZEF] [GANG] BigBoss TeaGold » nie

A następnie po chwili wyszedłeś z serwera co było jednoznaczne z blokadą nadaną na konto.

Prośba o odbanowanie odrzucona

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie