MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Bossy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Ostatnio oglądając starsze nagrania z wvsp3 spostrzegłem że kiedyś podczas wybierania bossów był do nich jakiś dopisek podobny jak podczas wybierania klas premium u wojowników.
Np.
https://imgur.com/a/lgkOqsd
Moje pytanie brzmi dlaczego zostało to usunięte oraz czy jest możliwość przywrócenia owego tekstu ?
Wiem że nie ma to żadnego wpływu na samą rozgrywkę jednak uważam że skoro wojownicy premium mają takie coś to bossy też mogłyby mieć.

Przykładowe inne możliwości tekstu:
Gracz ---- wybrał bossa Szatan! Książe Piekła przybył po dusze grzeszników!
---- wybrał bossa Ognisty Smok! Czy to już koniec wojowników ?
Gracz ---- wybrał bossa Blaze! Pomiot piekielny pojawił się na polu bitwy!
---- wybrał bossa Herobrine! Legendarny brat Notcha ostatecznie się objawił!
Gracz ---- wybrał bossa Krowa! Jej siła rażenia porównywalna jest to bomby kobaltowej!
---- wybrał bossa Nekromante! Przywoływacz utrapionych dusz przybył po dusze wojowników!
Gracz --- wybrał bossa Dementor! Przybył prawdziwy demon z Azkabanu!
---- wybrał bossa Gigant! Władca zombie przybył zawalczyć raz jeszcze!
Gracz --- wybrał bossa Zjawa! Czy ktoś będzie w stanie zauważyć tą kreaturę?
--- wybrał bossa Magma! Mieszkaniec Netheru przybył aby się zemścić!
Gracz --- wybrał bossa Mag! Jego wiedza nie zna granic!
--- wybrał bossa Wither! Trzy głowe stworzenie przybyło na ten świat!
Gracz --- wybrał bossa Slime! Plugawiec przybył sprofanować świątynie wojowników!
--- wybrał bossa Rycerz Mroku! Naczelny Mrocznego Legionu przybył rozprawić się z wojownikami!
Gracz --- wybrał bossa Warlock! Mistrz magii oraz walki zabije każdego kto stanie mu na drodzę!
Co o tym myślicie ? Smile
To jest totalnie bez sensu
Przecież i tak nikt tego nie czyta, po za tym 80% serwera ma wyłączone te powiadomienia... xd
Według mnie jest to nie potrzebnie bo i tak pół osób ma to wyłączone
Bez sensu takie coś bo i tak większość ma wyłączone.
Takie powiadomienia były nawet, ale to bardzo w niewielkim stopniu, pomocne (ostrzegały jaki Boss się zbliża), obecnie są inne komendy które umożliwiają podgląd drużyny pot np. /pot (dostępne tylko dla VIP-ów) /bossy (informuje tylko o bossach z limitem takich jak np. ryc, gig, albo smok.). Ale i tak prawie nikt z tego nie korzysta bo nie daje to ani grama przewagi.

Dodawanie tego zaśmieci tylko chat, a samej pomocy z tego nikt nie przyjmie.
Przekierowanie