MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] Unban
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego: _InVi_
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Nie
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Podoba mi się na serwerze
• [b]Powód blokady: Brak Wspolpracy Podczas Sprawdzania
• [b]Data nałożenia blokady: 05.08.21 13:24
• [b]Moderator banujący:alexkox55
• [b]Serwer: MineFox

Podczas sprawdzania zaprosiłem sprawdzającego na dc bo nie lubię jak ktoś coś robi bez mojej wiedzy i informacji, rozumiem że nie każdy chce rozmawiać ale po chwili dostałem za to bana.
Witaj.

Ban został nadany za brak współpracy ponieważ od momentu gdy podałeś mi anydeska, nie chciałeś mi dać dostępu do myszki/klawiatury pisząc mi cały czas na temat dc. Oczywiście mogę wejść na komunikator głosowy (ts/dc) podczas sprawdzania gracza, ale nie jest to moim obowiązkiem. Więc ban nie został nadany za brak połączenie na dc tylko nie reagowałeś na moje wiadomości pisząc żeby pan mi dał dostęp do myszki.

Jeśli pan uważa faktycznie że nic nie posiadał to zapraszam na teamspeak na centrum pomocy minefox z dopiskiem (Alex), w celu ponownego sprawdzania.

Data plików i folderów nie może być modyfikowana po banie.
Sorry że dopiero teraz wbiłem na ts3 ale miałem od razu wyjazd i dopiero teraz jestem dostępny.
Proszę się kontaktować jutrzejszego dnia, jeśli mnie nie będzie bardzo proszę o upomnienie się do innego administratora żeby pan nie czekał długo.
Jestem dostępny jak coś.
Gracz modyfikował kosz po banie.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie