MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Prosiłbym o szansę na poprawę
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: SkyOfDreams2021
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: raz, zdarzyło się to dziś
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym prosić o tą jedną szansę na poprawę języku posługiwania się oraz poprawę zachowania wobec do administracji serwera
Powód blokady: obrażanie administacji na tabliczkach
Data nałożenia blokady: 04.08.2021r.
Moderator banujący: Mifuzze
Serwer: mineserver.pl

Naprawdę prosiłbym o szansę na poprawę

Zostałem zbanowany, ponieważ uraziłem administrację komentarzem ,,zjebana administracja'' za co chciałbym najmocniej przeprosić ponieważ zdenerwowałem się dość z powodu zbanowania na zawsze mojego kolegi za niezrozumienie pojęcia, prosiłbym o jeszcze jedną szansę na poprawę.
Patrzac na twoja niewielka ilosc kar jestem w stanie skrocic Ci bana do 7 dni. Mam nadzieje ze taka sytuacja sie wiecej nie powtorzy, bo przeciez wszystko da sie wyjasnic i nie trzeba sie denerwowac przy okazji wyzywajac inne osoby, w ogole nie majace wplywu na takie sytuacje.

Odbanowanie Zaakceptowane
(04-August-2021 15:54:26)Mifuzze napisał(a): [ -> ]Patrzac na twoja niewielka ilosc kar jestem w stanie skrocic Ci bana do 7 dni. Mam nadzieje ze taka sytuacja sie wiecej nie powtorzy, bo przeciez wszystko da sie wyjasnic i nie trzeba sie denerwowac przy okazji wyzywajac inne osoby, w ogole nie majace wplywu na takie sytuacje.

Odbanowanie Zaakceptowane

dziękuje bardzo, jednak administracja jest wspaniała i sprawiedliwa Smile
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie