Witam, chciałbym się zapytać czy to normalne, że zwykły gracz nie może założyć frakcji na naszym pięknym survivalku? Zacytuję: "You don't have permission to create new faction." Pytam tutaj bo oczywiście "pomocników" na serwerze nie ma dostępnych, a nawet jak są to się bawią i piszą między sobą zamiast odpisywać

Niestety chyba vipy tylko mogą zakładać
Nie rozumiem tego
Jeżeli tylko vipy mogą, to ten serwer niedługo upadnie bo będzie mało ludzi na nim grało. (Vip zakłada frakcje, dodaje normalnego gracza po czym statystycznie go zabija. Ten wychodzi i tyle go widziano) Przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat.
No mogli by dac możliwość zakładania gildii ludziom bez VIP
(10-December-2015 22:35:47)Killua napisał(a): [ -> ]Jeżeli tylko vipy mogą, to ten serwer niedługo upadnie bo będzie mało ludzi na nim grało. (Vip zakłada frakcje, dodaje normalnego gracza po czym statystycznie go zabija. Ten wychodzi i tyle go widziano) Przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat.
Bez przesady, półtora roku temu tak było, że tylko Vip mógł zakładać gildię i było po 1600 graczy na mineserwer, a na survival po 90 i wszyscy się cieszyli, jak ci się nie podoba to nie graj.
(10-December-2015 23:19:35)TreboR napisał(a): [ -> ]No mogli by dac możliwość zakładania gildii ludziom bez VIP
Było by za dużo gildii .............
Nikt nie mowil, ze darmo chociaz mi to obojetne bo mozna od vipa kupic
Na 3/4 Serwerow z factions vip mial gildie za darmo a gracz albo bardzo drogo albo wcale. W przeciwnym wypadku byłoby z 90 gildii...
Chcieliście frakcje to macie frakcje. Własnie tak było zrobione jak były frakcje czyli VIP może zakładać tylko i wyłącznie gildie.