MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] OP Poty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hej co sądzicie o potkach krzywdy I i II przeciw diaxom? Według mnie zadają zbyt dużo dmg, krzywdami I zabijesz diaxa na 5-6 a krzywdami II na 2-3 , przez co diaxy mają zerowe szanse na przeżycie.
Tutaj pokazałem na koledze piękny dmg tych potek, w szafirowym ma duże szanse na przeżycie, ale w diaxie? No zerowe.
https://www.youtube.com/watch?v=QkG4--R4YzE

Co można by z tym zrobic? Czy zostawić jak jest i niech diaxy padają na 5 potek I gdzie szatan hero czy warlock ma ich stack? Górniczy set też jakoś dużo nie daje, może o 3 sekundy opóźni twojego deda

Dmg I okolo 2-4
Dmg II około 4-12
Generalnie enchant ochrona chroni przed potami, ale z drugiej strony nadawanie ochronki np. 2 na Diax Secie to niepoważne trochę.
Ja bym proponował znerfienie potek krzywdy albo buff zbroji wojownika
Kiedyś tam w przeszłości mieliśmy koncepcję reworku setów, właśnie m.in. po kątem potek krzywdy
[Obrazek: image.php?di=4W21]
Drugim celem było zwiększenie wytrzymałości wojowników, co jest zawsze na plus, skoro dostali potężne nerfy leczenia, movementu i damage.
A było by możliwe np zrobić "potion protection" na smoczym secie? Że bez enchantu mieli by taka ochrone przeciw potom jak np szafirowe
@refresh
Zgadzam się z Toba Gryfcio, odnośnie tego "prot protection" na smoczym secie :DDD bo nie oszukujmy sie, te potki na ziomkach w diamentowych setach, sa teraz nieco az za mocne.
Przekierowanie