MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ,, Prośba o odbanowanie"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, dostałem bana za kopanie na afk, zdaje sobie z tego sprawę ze TinyTask jest zabroniony. Postanowiłem więc napisać prośbę o odbanowanie. Przyznałem się do popełniego błędu (złamanie regulaminu) i obiecałem że taka sytuacja sie nie powtórzy. Na serwerze jestem bardzo rzadko karany, gram od dobrych 5 lat. Kuba odrazu odpowiedział na prośbe o UB, negatywnie z czego nie rozumiem dlaczego ponieważ żaden gracz nie ucierpiał na tym co robiłem (stracił ity) czy coś w tym stylu. kopanie na stoniarkach jest bardzo nudne wiec postanowiłem troche ułatwić zarabianie waluty na serwerze, kopałem zaledwie 30 minut na afk. dużo osób dostaje UB, a dostali bana z takich powodów jak - obraza rodzica / wspomagacze / wspomagacze na mk.
chciałbym żeby inna osoba z administracji odpowiedziała na ten post niż kuba, bo wiem ze odrazu post zostanie usunięty. nie piszę tego z powodu nie dostania UB, poprostu troche jest to nie fair. przyznałem sie do popełnionego błędu i obiecałem że sytuacja sie nie powtórzy. kuba jest bardzo surowym administratorem ;/
Pozdrawiam
Jestes bardzo rzadko karany? naliczyłem 6 kont zbanowanych permanentnie na serwerze (nie wspominając już wszystkich wyciszeń na reszcie)

Mi to nie wygląda na bycie rzadko karanym.
Wyjaśniłem Tobie dlaczego nie dostaniesz unbana, każdy przypadek odbanowania jest indywidualnie oceniany i porównywanie się do innych przewinień innych osób jest nie na miejscu. Nie rozumiem sensu tego wątku skoro wszystko Tobie wyjaśniłem.

[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie