27-July-2021, 19:18:16
Witam, dostałem bana za kopanie na afk, zdaje sobie z tego sprawę ze TinyTask jest zabroniony. Postanowiłem więc napisać prośbę o odbanowanie. Przyznałem się do popełniego błędu (złamanie regulaminu) i obiecałem że taka sytuacja sie nie powtórzy. Na serwerze jestem bardzo rzadko karany, gram od dobrych 5 lat. Kuba odrazu odpowiedział na prośbe o UB, negatywnie z czego nie rozumiem dlaczego ponieważ żaden gracz nie ucierpiał na tym co robiłem (stracił ity) czy coś w tym stylu. kopanie na stoniarkach jest bardzo nudne wiec postanowiłem troche ułatwić zarabianie waluty na serwerze, kopałem zaledwie 30 minut na afk. dużo osób dostaje UB, a dostali bana z takich powodów jak - obraza rodzica / wspomagacze / wspomagacze na mk.
chciałbym żeby inna osoba z administracji odpowiedziała na ten post niż kuba, bo wiem ze odrazu post zostanie usunięty. nie piszę tego z powodu nie dostania UB, poprostu troche jest to nie fair. przyznałem sie do popełnionego błędu i obiecałem że sytuacja sie nie powtórzy. kuba jest bardzo surowym administratorem ;/
Pozdrawiam
chciałbym żeby inna osoba z administracji odpowiedziała na ten post niż kuba, bo wiem ze odrazu post zostanie usunięty. nie piszę tego z powodu nie dostania UB, poprostu troche jest to nie fair. przyznałem sie do popełnionego błędu i obiecałem że sytuacja sie nie powtórzy. kuba jest bardzo surowym administratorem ;/
Pozdrawiam