MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Duży problem.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Otóż mam taki problem że nie mogę zobaczyć kompasem w jaką stronę iść Sad.
Mógłby mi ktoś dać ss na PW i lub na pisać co trzeba zrobić żeby działał ? Pls Pomóżcie HuhHuhHuhHuh
Masz optifine?
Nie wiem tego ale kompas nie działa od 4 miesięcy a gram już 1 rok i 8 miesięcy i działał przez 1 rok i 4 miesiące.
Też tak kiedyś miałem.
Albo wyłącz texture pack
ALBO
( tak było w moim przypadku ) grałem na Minecraft by Zyczu, zrestartowałem minecrafta i poszło, kompas działa
Cześć, mi tam osobiście kompas działa bez problemu, klikam prawym myszy "PPM" i mi zmienia do jakiej drużyny mam isc... Po zapytaniu graczy tez odpisali ze im działa, wiec nie wiem naprawdę w czym problem ...
Moze wlaczenie animacji tekstur?
Moze TxT masz taki?
(10-December-2015 17:53:44)KalisPro napisał(a): [ -> ]Cześć, mi tam osobiście kompas działa bez problemu, klikam prawym myszy "PPM" i mi zmienia do jakiej drużyny mam isc... Po zapytaniu graczy tez odpisali ze im działa, wiec nie wiem naprawdę w czym problem ...
Tylko mi chyba nie działa więc jakby ktoś mógł dać mi SS co trzeba zrobić to bym zrobił bo parę razy nie mogłem trafić do bazy.
Korzystając z optifine:
Opcje graficzne -> Animacje -> http://scr.hu/66gw/8c8mu to zmieniasz na ON
Dziękuję!

Do zamknięcia
Stron: 1 2
Przekierowanie