MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] niesłusznie zbanowany + faworyzacja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
• red_amogus
• monsterminka
• 23.07.2021 ok. 14
• Pewna osoba(prawdopodobnie znajoma/y admina) zaczeła obrażć mnie przez nazwy itemów. Wiadomo, aby na czacie nie było widać. Ja się nie bałem więc napisałem jej/jemu parę niemiłych rzeczy. Dostałem insta bana bez żadnego pytania. Moi znajomi byli również na serwie i okazało się, że tamta typa/typ co mnie wyzywał/a zaczyn wyzywać inne osoby na serwie(na czacie). Subiektywnie o wiele gorzej niż ja ją/jego obraziłem i nadal wyzywa też przez itemy. Monsterminka powiedziała tylk, że ta ma przeprosići będzie git. Ta/Ten przeprosił/a i nadal wyzywał przez itemy. Nie dość, że faworyzacja to jeszcze dostałem bana na zawsze za wyzwanie raz osoby która mnie obrażała :/
• Dwóch znajomych, itemy które rozprodzował/a tamten gracz, fakt, że tamten gracz nie ma bana (pamietam nick, ale nie chce mówić jeżeli nie jest to końeczne)
• MineFox.pl
Świadkowie nie są dowodami, nie podałeś żadnych konkretnych nicków osób zamieszanych w sprawę. Skarga całkowicie bezpodstawna.

Kara została nadana słusznie za:
red_amogus: jebie ci matkę23.07.2021, 14:37:06

1. Jeżeli osoba składająca skargę nie posiada dowodów lub są one niewystarczające, skarga jest nieważna.
Odrzucam.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie