MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie Odrzucone] jaachu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: jaachu
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: ogolnie to dostalem bana za niby "obraze rodzica", rzecz w tym ze jedyne co napisalem to "masz panike jak MOJ stary". Po wejsciu na ts w celu wyjasnienia dostalem odpowiedz ze obraziles swojego tate i dlatego dostalem PERMA. W sformulowaniu "moj stary ma panike" nie ma nic obrazliwego, panika jest to pojęcie psychologiczne określające uczucie nagłego lęku o skrajnie wysokim nasileniu. Gdzie tutaj znajduje sie negatywne okreslenie mojego taty?
Powód blokady: Obraza Rodzica
Data nałożenia blokady: 19.07
Moderator banujący: kubamax
Serwer: minefox

Sytuacja wydaje sie dla mnie kompletnie abstrakcyjna poniewaz nigdy nie spotkalem sie z czyms takim jak perm za powiedzenie cos o swoim rodzicu, w tym przypadku zwykle okresleniee. Wyczuwam tutaj wyjatkowe naginanie regulaminu serwerowego Wink
Podziwiam Ciebie, że w ogóle masz czelność pisać odbanowanie. Z góry odpowiadam, nie otrzymasz ub. Za takie zachowanie na centrum pomocy nie masz co liczyć na ub czy nawet skrócenie. Zwykłe chamstwo i brak poszanowania do drugiej osoby pokazałeś (obrażanie mnie, krzyczenie itp.

[Obrazek: 76d734847afd2.jpg]
Przekierowanie