17-July-2021, 19:50:43
17-July-2021, 20:06:45
Też chce teksture bonga na rogu
17-July-2021, 20:18:42
Tak samo grając warlockiem mógłbym powiedzieć że 3 archy z berłami = balans.
Podstawowy problem jest taki, że obecnie gra wojownikiem jest zdecydowanie trudniejsza niż kiedyś, i większość graczy nie daje sobie rady, przez co ginie wcześnie. Co robią po śmierci? Biorą bossy. Efekt widoczny na ss autora.
Przyznasz chyba, że gdyby oprócz Ciebie było jeszcze dwóch innych wojowników, na spokojnie zabilibyscie wszystkie trzy giganty. Tak działa element teamplayu, samemu niewiele zrobisz (podczas gdy kiedyś dało się bez seta solować bossy).
Podstawowy problem jest taki, że obecnie gra wojownikiem jest zdecydowanie trudniejsza niż kiedyś, i większość graczy nie daje sobie rady, przez co ginie wcześnie. Co robią po śmierci? Biorą bossy. Efekt widoczny na ss autora.
Przyznasz chyba, że gdyby oprócz Ciebie było jeszcze dwóch innych wojowników, na spokojnie zabilibyscie wszystkie trzy giganty. Tak działa element teamplayu, samemu niewiele zrobisz (podczas gdy kiedyś dało się bez seta solować bossy).
17-July-2021, 20:31:39
Gralem z tobą tą gre i to był jakiś żart.
Jedynie hef i arch miał szanse uciec z tej sytuacji.
Jak w nich wlatywałem to dostawałem odrazu 2 eksplozje i musiałem odrazu orać przed trzecią.
Jedynie przez 2 sekundy można było być w tej światyni
Ponadto były jeszcze 3 magmy i zjawa więc dmg dostawałeś przepotężny
Jedynie hef i arch miał szanse uciec z tej sytuacji.
Jak w nich wlatywałem to dostawałem odrazu 2 eksplozje i musiałem odrazu orać przed trzecią.
Jedynie przez 2 sekundy można było być w tej światyni
Ponadto były jeszcze 3 magmy i zjawa więc dmg dostawałeś przepotężny
17-July-2021, 20:47:57
Cytat:Też chce teksture bonga na roguhttps://www.mediafire.com/file/q1hr45mg0...T.zip/file
znajdź sobie i przenieś do swojego txt.
17-July-2021, 21:24:52
By być poza zasięgiem gigantów wystarczy się podbudować. Może tego dokonać nawet podstawowa klasa, oczywiście to nie zagwarantuje Ci bezpieczeństwa gdy na polu walki są inne bardziej mobilne bossy, ale na same giganty wystarczy różnica wysokości i łuk.
17-July-2021, 21:49:46
@up
PS. Szkielet może cię ztrącić + bos jak hero, szatan itp się mogą tepnąć do ciebie.
PS. Szkielet może cię ztrącić + bos jak hero, szatan itp się mogą tepnąć do ciebie.
19-July-2021, 07:31:52
Wątek do zamknięcia.