MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Skarga - kubamax
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Nisorasuy_
Nicki osób posądzonych: kubamax
Najdokładniejsza data zdarzenia: 16.07.2021r. 21:52
Opis zdarzenia: Już pomijam fakt, że według mnie kara za słowo "clown" i "prowokacje" (XD) jest bezsensowna, to nie mam zamiaru się wykłócać o to, bo przecież AdMiN mA zAWsZe RaCJE. Chodzi mi głównie o długość nadanej kary. Naprawdę Kuba? 5h mute za napisanie "Quinclown wracaj do cyrku"? Rozumiem wszystko, ale nie popadajmy w skrajność. Uważam, że kara została nadana nieodpowiednio. Patrząc na inne kary które nadałeś, to naprawdę
nie rozumiem czemu dostałem dłuższą karę niż osoby, które używały podtekstów seksualnych i wulgaryzmów (XD)
Dowody: https://minefox.pl/bany/info.php?type=mute&id=2623
Serwer: MF

Dodam tylko, że czekam na jakąś sensowną i wyczerpującą odpowiedź, dlaczego owa kara została nałożona na taki okres czasu.
Odpowiedź jest prosta - był wieczór a Ciebie nie było na serwerze. Nie widziałem sensu dawać mniejszej kary byś jej praktycznie w ogóle nie odczuł. Reszta administracji wie i zrozumie dlaczego taka długa kara, wałkowaliśmy temat takich przypadków.
Wybacz, ale argumentowanie, że był wieczór i mnie nie było na serwerze kompletnie nie ma sensu i jest według mnie nieprofesjonalne. Z tego co się orientuję to kara ma być adekwatna do czynu, który popełniłem, a nie o której to było godzinie, ani czy byłem w tym momencie aktywny na serwerze. To, że reszta administracji zrozumie to już nie moja sprawa, gdyż jak już pisałem to ja mam się dowiedzieć dlaczego takie muty lecą za "prowokacje". Please explain me.
§1 Ogólne zasady
3. Karami za łamanie, uchylanie się od regulaminu są: kick, warn, mute, ban, więzienie, utrata przywilejów, przedmiotów lub praw na serwerze. Administracja nie ma obowiązku upominać w przypadku łamania zasad regulaminu.
9. Wszystkie kary są wymierzane według nieokreślonego taryfikatora.

Cytat:Naprawdę Kuba? 5h mute
Administrator Kubamax według swojej własnej oceny wymierzył taką karę.

Nisorasuy_: pocicie sie w tej grze16.07.2021, 21:24:36
Nisorasuy_: wracaj do cyrku16.07.2021, 21:22:47
Nisorasuy_: quinlclown16.07.2021, 21:22:46
Nisorasuy_: wracaj do cyrku16.07.2021, 21:22:46
Nisorasuy_: wywalaj16.07.2021, 21:18:27
Nisorasuy_: co to za klauny XDZ16.07.2021, 21:17:26
Nisorasuy_: ale wy jestescie smart players16.07.2021, 21:15:26
Nisorasuy_: ale sie pocicie w tych klockach XD16.07.2021, 21:13:06

Kara została nadana za twoją prowokację w stosunku do innych graczy.
Dodam tylko, że kara została nadana o 21:52 (https://minefox.pl/bany/history.php?uuid...ciszenia), a ty ostatni raz byłeś na serwerze o 21:24:56 (Nisorasuy_ rozłączył się16.07.2021, 21:24:56) - więc nawet nie odczułeś tej kary.

[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie