MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga Odrzucona] Ban na zawsze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zlyedek
Ivem
19:35
Ban za wspomagacze
Byłem sprawdzany dostałem bana na zawsze za wspomagacze. Jeśli chodziło o makro nie wiedziałem że nie można lecz przy sprawdzaniu napisałem że mam makro (przyznanie ban na 14 dni) jeśli chodzi o tzw folder huzuni był na wersję 1.8 a byłem na wersji 1.6.4 wiec niemożliwe że by działało na tej wersji. Logi zostały sprawdzone i była tam tylko wersja 1.6.4 włączana
• Mineserwer.pl

Zlyedek
Z poważaniem proszę o rozważenie mojej skargi
14. Zakazuje się używania wszelkiego rodzaju wspomagaczy ułatwiających grę takich jak np. Huzuni, Vape, Flux, Wurst, Flare, Auto Clicker, Macro, Autohotkey, TinyTask, CheatEngine, X-Ray oraz modyfikacji typu Map Downlonder.

15. Zabrania się posiadania na komputerze wszelkiego rodzaju wspomagaczy oraz ich plików instalacyjnych. Przyznanie się do ich używania/posiadania podczas sprawdzania jest równoznaczne z ich używaniem. Dozwolonymi modyfikacjami są: Optifine, Minimap, Armor/Effect Status, Replay Mod, Laby Mod, BlazingPack, LunarClient, Better PvP oraz Shaders.
[Obrazek: 66b53c632f311.jpg]
Przekierowanie