MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] [POMYSL] Wycofanie lub ulepszenie INFERNA
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam

Po co banan stworzyles inferno jak zadaje 0.5 hp i strzela tylko palącą kulą wiec możesz INFERNO wycofać lub je ulepszy np.

-zabieranie 3 lub 2 hp więcej
-żeby 3 kule wylatywaly z inferna lub 2 jak wolisz
-podpalanie jak się strzeli infernem

Pozdrawiam
Wyobraź se że inferno strzela też czaszkami withera ;[
Heh, strzela czaszkami withera... Ale ona prawie nic nie robią.
Inferno jest dobrym itemem można nim skoczyć strzelając pod siebie więc usuwać nie .
A tak po za tym przydało by się je trochę ulepszyć np, żeby podpalało wroga i niszczyło,podpalało teren jak dawniej.A co do niszczenia drogi do kamienia dusz, można zaclaimować cały zamek na wybuchy ognistych kul.
W sumie inferno zabiera skórzanemu 1,5 serca, ale żelaznemu zabiera tylko 0,5 serca więc inferno powinno być ulepszone moim zdaniem bo żelaznemu zabiera za mało. Sad
Jak zostanie ulepszone tak jak na poacztku wystartował WD to wtedy beda znowu problemy ze nieda sie dojsc do kamienia bo inferno napoczatku wd niszczyło z 5kratek tam gdzie trafiles. I beda niszczyły schody do kamienia np. na planszy królestwo, i jak tam przejsc ktos ze innego teamu wleci i zniszczy kamien. Po 2 beda problemy ze zadaje obrazenia osoba ze swojego teamu i giną.
(12-December-2015 19:02:09)krystian010 napisał(a): [ -> ]Jak zostanie ulepszone tak jak na poacztku wystartował WD to wtedy beda znowu problemy ze nieda sie dojsc do kamienia bo inferno napoczatku wd niszczyło z 5kratek tam gdzie trafiles. I beda niszczyły schody do kamienia np. na planszy królestwo, i jak tam przejsc ktos ze innego teamu wleci i zniszczy kamien. Po 2 beda problemy ze zadaje obrazenia osoba ze swojego teamu i giną.
Po 1: Czytaj może powyższe posty, napisałem ci że można na teren zamku nałożyć flagi na : wybuchy i ogniste kule.
Po 2: A teraz inferno HP nie bierze ?
Moim zdaniem masz racje inferno powinno być ulepszone gdyż za dużo to obrażeń nie daje. Jest wielka różnica pomiędzy infernem z WD a z WvsP. Bardziej opłaca się kupić na WvsP inferno gdyż ma więcej efektów i zadaje dużo więcej obrażeń.
Co do już nazw inferno i vortex myślę żeby nazwy zostały zmienione aby się różniły WD od WvsP.
Co do wątku jestem na tak bo taka zmiana by się przydała Smile
Jestem za zwiększeniem obrażeń zadawanych przez Inferno, a także za podpalaniem i niszczeniem małych obszarów terenu Big Grin ( wyłączając z tego zamek )
Tak dawno nie widziałem nikogo z Infernem, nikt tego nie kupuje. Dzięki ulepszeniom item na pewno stanie się bardziej popularny ;-)
Z claimowaniem będzie problem, to jest co innego niż niszczenie terenu przez fireball, przynajmniej tak mi się wydaje bo inaczej było by trudniej zaprogramować.
Jednak jestem za ulepszeniem inferna, by zadawało 1 serce żelaznemu.
Stron: 1 2
Przekierowanie