14-July-2021, 13:24:49
• Twój nick na serwerze: zuzankavx
• Zainteresowania: gra na pianinie, interesuje sie makijazem
• Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?: 2018
• Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: nie,ale mogłabym to zmienic
• Twój nick na Team Speak-u: zuzannna
• Na jakich trybach grasz najczęściej?: survival, creative
• Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: zalezy od grafiku mojej pracy, ale mysle ze tak
• Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: nie, tylko w eventach
• Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Jestem bardzo pogodną osobą. Bardzo dużo czasu spędzam nad moimi hobby, ponieważ lubię się rozwijać. Chciałabym sprawdzić swoje możliwości i sprawdzić się w roli policjanta. Super dogaduje sie z administracja, TredoPL to moj ziomal i bylam w gildii z Merytiusem i shormem
• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?:nie, ale mogłabym pomóc przy budowaniu spawnów na różne edycje.
• Zainteresowania: gra na pianinie, interesuje sie makijazem
• Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?: 2018
• Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: nie,ale mogłabym to zmienic
• Twój nick na Team Speak-u: zuzannna
• Na jakich trybach grasz najczęściej?: survival, creative
• Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: zalezy od grafiku mojej pracy, ale mysle ze tak
• Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: nie, tylko w eventach
• Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: Jestem bardzo pogodną osobą. Bardzo dużo czasu spędzam nad moimi hobby, ponieważ lubię się rozwijać. Chciałabym sprawdzić swoje możliwości i sprawdzić się w roli policjanta. Super dogaduje sie z administracja, TredoPL to moj ziomal i bylam w gildii z Merytiusem i shormem
• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?:nie, ale mogłabym pomóc przy budowaniu spawnów na różne edycje.