MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Zapowiedź] Królestwo Elenii.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajce Smile
Ostatnio pracuję nad pewnym projektem mapki z typu Adventure/RPG. Nazywać się ona będzie "Królestwo Elenii". Będzie ona podzielona na 5 rozdziałów. W Pierwszym budzimy się na odludziu w wiosce starego przyjaciela po byciu obrabowanym przez bandytów, w ostatnim natomiast zabijamy wrogiego króla. Mam kilka screenshotów z pre-produkcji:
[Obrazek: image.php?dt=I8UN]
[Obrazek: image.php?dt=8MB6]
[Obrazek: image.php?dt=NF63]
[Obrazek: image.php?dt=GPF1]
[Obrazek: image.php?dt=3RFP]
Cała Elenia będzie usiana, zależnie od rozdziału i prowincji zwierzętami, potworami, wrogimi obozami, miastami oraz do spotkania będą dziesiątki nawiązań do takich tytułów jak "Gothic" "Wiedźmin" "Gwiezdne Wojny" "The Elder Scrolls" i wiele innych Smile
Do działania mapki potrzeba koniecznie modyfikacji "custom npc" na 1.7.10
Mam pytanie do użytkowników forum. Czy macie jakieś propozycje co może znaleźć się na owej mapce? Jakieś potwory, budowle, miasta, gildie?
Nwm... wyspa na oceanie należąca do wrogo nastawionych syren? (Tak, z mitologii greckiej ^^)

Wysłane z mojego kota za pomocą szynki *-*
@refresh
hehe, spoko jestem ciekaw jak się potoczy dalej rozwój mapy...
Już mapy robią ku mojej czci, zaraz pomniki mi zaczną budować Smile
Powiem jedno zdanie
ZA DUŻO GOTHICA SIĘ NAGRAŁEŚ
Ale tak to pracuj powodzenia życzę
(09-December-2015 09:29:22)_AngelGirl_ napisał(a): [ -> ]Nwm... wyspa na oceanie należąca do wrogo nastawionych syren? (Tak, z mitologii greckiej ^^)

Wysłane z mojego kota za pomocą szynki *-*

XD ^^
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie