•
Twój nick z gry: _Quinlann_
•
Nicki osób posądzonych: Macieyek, Afrapul, fazzy, Maciej_sztos, BanzanickxD, Partyman, thhjjshornlghyt, maciuszek1
•
Najdokładniejsza data zdarzenia: Widoczne na ss
•
Opis zdarzenia: Nieumiejętne przyznawanie punktów reputacji. Swoje repki z moich poprzednich skarg usunęli (chyba, że admin usunął je przy akceptowaniu skarg, to przepraszam) i dali nowe, tym razem bezprośrednio pod moim profilem. Negatywne punkty reputacji za pisanie skarg? Jest to bynajmniej śmieszne. Na dodatek zarówno Maciewek jak i Apraful byli w administracji co jeszcze bardziej bawi - takie zachowanie ze strony byłych administratorów którzy sami za takie rzeczy karali...
•
Dowody: http://mineserwer.pl/reputation.php?uid=28461
oraz screen, gdyby znów próbowali usuwać:
https://imgur.com/a/Zo1vNnp
A nawet dwa, gdyż punktów przybyło
https://imgur.com/a/Z5ljWJR
•
Serwer: Forum
Nie rozumiem za co w tym momencie składasz na nas skargę. Za tamte repki pod skargą zostałem już ukarany, a moja repka dla ciebie jest za ,,całokształt twórczości i tryhardowanie skarg", więc nie jest to za ,,zwykłe pisanie skarg", tylko robienie tego na siłę plus za inne twoje działania na forum i serwerze, które pamiętam jak jeszcze grałem. Punkt reputacji jest pod profilem, a nie pod żadnym postem, więc nie wiem w czym problem.
Za moich czasów jeszcze nie było banów za repki - poza tym nie złamałem regulaminu działu skarg w którym nie można dawac repek, pozdrawiam
Jest to nieumiejętne korzystanie z punktów reputacji. Sam miałem za coś takiego już warny, dosłownie dajcie mi pod profilem negantywne repki, za to, że piszę skargi na osoby łamiące regulamin, co jest moim obowiązkiem:
1. Każdy kto widzi osobę łamiącą/nadużywającą regulamin ma obowiązek zgłoszenia tego faktu administracji w trakcie gry, na forum lub na TeamSpeak’u.
"Za moich czasów jeszcze nie było banów za repki - poza tym nie złamałem regulaminu działu skarg w którym nie można dawac repek, pozdrawiam"
To, że kiedyś ich nie było, nie oznacza, że teraz ich nie ma, polecam zapoznać się z regulaminem. Nie złamałeś regulaminu działu skarg, aczkolwiek dałeś mi bezpodstawny punkt reputacji - co również jest łamaniem regulaminu. Jeśli nie dojrzałeś do używania repek - nie rób tego.
Polecam jeszcze raz ze zrozumieniem przeczytać mój powyższy post. Nie jest to za SKŁADANIE SKARG, tylko robienie tego na siłę przy czym jednocześnie samemu łamiąc regulamin serwera oraz bycie toksycznym członkiem społeczeństwa.
"Polecam jeszcze raz ze zrozumieniem przeczytać mój powyższy post. Nie jest to za SKŁADANIE SKARG, tylko robienie tego na siłę przy czym jednocześnie samemu łamiąc regulamin serwera oraz bycie toksycznym członkiem społeczeństwa."
Łamałem regulamin - dostawałem kary. A skarg na siłę nie robię, to ty próbujesz łamać regulamin na każdy możliwy sposób Maciewku. Wpierw repki w skargach, teraz nieumiejętne przyznawanie... W punkcie reputacji który mi przyznałeś napisałeś "za całokształt i tryhardowanie skarg"
Dajesz mi w powodzie"tryardowanie skarg" a po chwili próbujesz się bronić pisząc "nie jest to za składanie skarg" czy ty w ogóle wiesz co piszesz ?
,,Tryhardowanie skarg" - nie znaczy to ,,Składanie skarg"

Jeśli nie znasz pojęcia słowa tryhardowanie, to już ci go nie będę tłumaczył. A ,,całokształt twórczości", który jest pełnoprawnym powodem repki, już ci wytłumaczyłem wyżej. Nie rozumiem, czemu tak bardzo boli cię głupia liczba reputacji na forum. Licz się ze swoimi działaniami. Jeśli tak bardzo się tym przejmujesz, to mogę usunąć ,,tryhardowanie skarg" i zostawić ,,całokształt twórczości" i problem z głowy.
Nie rozumiem także dopisku o tym, że byliśmy w administracji. Nie wiem jak to ma wpłynąć na skargę, moim zdaniem każdy jest równy wobec prawa. Poza tym nie dawaliśmy żadnych warnów za repki pod skargami, bo wtedy nie było żadnej takiej zasady i nie mieliśmy nawet pojęcia, że takowa funkcjonuje.
Pozostawię to bez komentarza.
Zostaliśmy juz ukarani więc nie wiem czemu ciągniesz ten temat