Witam, chciałbym podziękować całej administracji o zrobienie starego survivalu na 1.8 / edycja wystartowała znakomicie jest dużo stałych graczy, co bedą grać i to mnie cieszy, ale nie możecie od samego początku zaczynać robić błędów takich jak cooldown w amuletach, to niesamowicie utrudnia gre, a po drugie nie ma to jakiegokolwiek sensu pamiętam ten sam problem 2 edycje temu, cooldown został ustawiony co 5 sekund / aktualnie jest co 10 minut a efekt trwa 5 minut, z czego zawsze trwał około 12minut... myślę że każdemu to nie jest na rękę, prosiłbym o ustawienie cooldownu (5sek) i ustawienie trwania efektu na 12 minut... to tyle
Pozdrawiam
Według mnie taki cd jest idealny, w koncu to są magiczne amulety nie wypada ich tak uzywac non stop, troche realizmu. Osobiście jestem za pozostawieniem tego jak jest. ;^)
co ty chłopie prawisz? ,, Magiczne Amulety " no właśnie, to może wgl zmienimy żeby był jednorazowy... trwa efekt 5 minut a cd 10 XD
nie wiem chłopie ile przegrałeś na survivalu na serwerach banana, ale jak ci sie to może podobać to ja nie wiem...
Na tych serwerach przegrałem ok 4 lat mojego życia, i bardzo mi sie podoba, że jest taki cd
Cooldown to najgorsze co może być...
Wszyscy są za starym systemem amuletów.
Wróćmy do starego systemu amków błagam!!!
Jestem ZA powrotem do starego systemu amuletów, obecny mocno kuleje. Płacimy ciężko zarobione pieniądze żeby kupić amulety, a dostajemy 5min efektu i 10min cooldown'u. NIE JEST KOLOROWO
czekamy dalej na zmiane cooldownu...
cooldown zostal wylaczony.