08-December-2015, 00:20:54
Czy kópileś konto wip:Tak nawet ctery rasy
Tfuj nyk w gże:tfasz23
Ile masz rokuw:no flascivie to nie wiem bo pohoce z plemienia MonFutoButo a tam sie rokuw nie liczy
Co zrobyles dla nasego serwera:wyZyfalem gracy ktuży byli ne gżeczni i kilalem nópuf ktuży zajmowały mjeica na pwp
Jake znas plógyny:/spawn /lobby /kill /money
Co hces dodac ot sebje ?:Ia rzem hcem dotac ze mam skyna dyrta
Dlacego to ty mas zostac wyblany?:Bo mam dórze dosfiadczene w falce z mruwkami kolosamy na ryngu w Czarnobylu i umem zrobyć krawtjing taple i osfobace ten serwer od heateruw bende ih kikał asz nie zmondżeją i nie odynstalójom hakuw
Czy posadas tym spyk trzy skyp oras mikrwon:Ne posadam ale mam za to telfon stacionarny pszyda sie na serweże
Ktury ras skladas podane na tym serweże:To bendzie hyba dfóciesty pionty
Podanie było editowane ponewasz mósiałem poprawić błendy ortodrawiczne
Tfuj nyk w gże:tfasz23
Ile masz rokuw:no flascivie to nie wiem bo pohoce z plemienia MonFutoButo a tam sie rokuw nie liczy
Co zrobyles dla nasego serwera:wyZyfalem gracy ktuży byli ne gżeczni i kilalem nópuf ktuży zajmowały mjeica na pwp
Jake znas plógyny:/spawn /lobby /kill /money
Co hces dodac ot sebje ?:Ia rzem hcem dotac ze mam skyna dyrta
Dlacego to ty mas zostac wyblany?:Bo mam dórze dosfiadczene w falce z mruwkami kolosamy na ryngu w Czarnobylu i umem zrobyć krawtjing taple i osfobace ten serwer od heateruw bende ih kikał asz nie zmondżeją i nie odynstalójom hakuw
Czy posadas tym spyk trzy skyp oras mikrwon:Ne posadam ale mam za to telfon stacionarny pszyda sie na serweże
Ktury ras skladas podane na tym serweże:To bendzie hyba dfóciesty pionty
Podanie było editowane ponewasz mósiałem poprawić błendy ortodrawiczne