Można by było zrobić cuś tekiego jak warp pvp na creativie. Tepało by na bezpieczne miejsce taki jakby mini spawn. Za nim były by kraty i ogólnie taka klatka

Jakby się za nią weszło to automatycznie włanczał by się survival i ludzie by się bili. Wpadłem na ten pomysł dlatego bo mam kaprala i jeszcze mieczyk z obrażeniami +165 i nie mam jak go użyć. Mam nadzieje że na creativie dodacie pvp bo już mi się tam nudzi

Mam jeszcze prośbe powiększenia działek bo już ni mam tam miejsca a robie miasto

Dziękuje za wysłuchanie i mam nadzieje że będzie pvp na rc

Od tego sa tryby typu " pvp " -;-;-;-;;-
Ale na creativie też by się przydało

Np na sv już jest. A po co są te fajne mieczyki jak ni na pvp?
Creative jest do budowania,
nie do walki ;-;
Wysłane z mojego kota za pomocą szynki *-*
Jestem za! Zrobię arenę jak będę miał czas

PS. Miasto zrób na singlu
Spytam jeszcze o pewne rzeczy:
Czy trudno wpisać /lobby i kliknąć "przejdź na tryb gry" by wejść na PvP? -,-
Czy będzie prośba o wprowadzenie tam jeszcze miecza dusz? ;-;
I czy będziecie prosić o wprowadzenie tam klas np. Ninja, Łucznik? ;-:
(Tak to wszystko co piszę u góry to o Creative. Dla niekumatych -,-)
Wysłane z mojego kota za pomocą szynki *-*
(07-December-2015 23:54:32)WojtekGames napisał(a): [ -> ]Ale na creativie też by się przydało
Np na sv już jest. A po co są te fajne mieczyki jak ni na pvp?
Na SV jest pvp bo sam survival polega na walczeniu o przetrwanie ;-;
Co do tematu na neutral, na wielu serwerach to widzialem ale to bylo walczenie na miecze ench. 120.
Bezsensu tryb Cre jest stworzony z myślą o budowaniu natomiast jeżeli chodzi o pvp są do tego pozostałe tryby.
Przedmówcy już wiele się wypowiedzieli. Ale ja również dodam coś od siebie.
Skoro ktoś wchodzi na Creative, to wiadomym jest, że wchodzi tam z chęcią budowania, a nie walki.
Arena PvP jest możliwością, w dodatku zbędną.
Zawsze przeciwny byłem i wciąż przeciwny jestem tworzeniu areny PvP i tym podobnych rzeczy na trybie który jest przeznaczony do czegoś innego. Po za tym, od zawsze się dziwiłem dlaczego w ogóle jest PvP w minecrafcie. Przecież ta gra nie ma predyspozycji do bycia grą o takim charakterze. Miecz i pancerze są tylko po to aby ułatwić przetrwanie, nie mordobicie. W końcu PvP ogranicza się do tego, kto ma lepszy pancerz, szybciej klika lewy przycisk myszki i ma mniejsze lagi. Po za tym, o oszustwa w minecrafcie jeszcze łatwiej niż w jakiejkolwiek innej grze. Chociażby dobrze znany nodus dzięki któremu możemy wygrać walkę nawet nie tykając myszki. Więc, chcąc zagrać w PvP włączę sobie grę w której rzeczywiście ono jest i mam pewność, że osoba stająca przeciwko mnie nie używa rzeczy zakazanych.
Tyle ode mnie w tym temacie.