czy można by bylo zrobic zeby ta trucizna po wyjsciu z ich strefy przestala dzialac? ale na ich strefie nie mozna by bylo wypic mleka? bo to jest glupie wyjde z ich strefy nie mam mleka i gine bo nikt nie chce mi dac a np przez przypadek wlecialem w ta strefe

prosze o zmiane
Człowiek mądry nie wejdzie w truciznę... A głupi niech giną

ale jak ja przez przypadek wlece w to bo wybuchnie cos albo vortex sie stroluje to wtedy gine przez przypadek i to nie jest fair

Dlatego ja używam jak mam vortex'a oraz wysoki podskok tylko przy odwrocie do zamku

Banan mówił o tym i dobrze, że trucizna jest na zawsze. Miejsce rozpoczęcia jest widoczne i oznaczone netherrackiem. Według mnie vortex wogóle nie trolluje, a to że klikniesz PPM i tam polecisz to już twój problem
Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
ale czasami gdy uzyje kuli to nie wiem jakim cudem ale lece tez do przodu
Lecisz kiedy uderzysz potwora. Nic nadzwyczajnego. Każdy kto używa vortexa to powinien o tym wiedzieć.
no niestety nie powinno tak byc w koncu pisze w opisie ze lewy przycisk myszy to ognista kula a prawy to podskok
No tak na każdej wersji wvsp tak jest, nic na to nie poradzisz vortex jest do ataku z dużej odległości, są miecze, które są w zamku