22-June-2021, 12:37:26
• Twój nick na serwerze:CREEPER2012PL
• Zainteresowania: Moje zainteresowania są o realifie i najnowszych informacjach o minecraft
• Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?:2018
• Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: Mógłbym być
• Twój nick na Team Speak-u:CREEPEREK
• Na jakich trybach grasz najczęściej?:Realife,Survival,pvp kit
• Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: Oczywiście
• Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: Nie
• Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?:Poniewż mogłbym poprawić server o dużo więcej realife mogłby stać się znów popularny a graczy grało by owiele więcej i bym dodał więcej mechaniki
• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?: Bardzo lubie sie zajmowac budowaniem i Commendami mam plan stworzyć swój własny realife.
• Zainteresowania: Moje zainteresowania są o realifie i najnowszych informacjach o minecraft
• Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?:2018
• Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: Mógłbym być
• Twój nick na Team Speak-u:CREEPEREK
• Na jakich trybach grasz najczęściej?:Realife,Survival,pvp kit
• Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: Oczywiście
• Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: Nie
• Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?:Poniewż mogłbym poprawić server o dużo więcej realife mogłby stać się znów popularny a graczy grało by owiele więcej i bym dodał więcej mechaniki
• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?: Bardzo lubie sie zajmowac budowaniem i Commendami mam plan stworzyć swój własny realife.