MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wsparcie dla realife
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Droga, administracjo jak widać nadszedł zły czas na realife powinien być już nawet dawno usunięty z wielu przyczyn realife już umarł pewnie już nikt tego działu nie przegląda bo realife to już umarły server i dziś bym chciał zawundować wsparcie dla realife mógłbym pomóc w rozwijaniu realife zebrać więcej graczy i mechaniki oraz aktywności bardzo lubię realife szukałem tak długo serverów realife no i ten server był idealny więc droga administracjo gdy byście mogli mnie do siebie przyjąć do administracji mógłbym pomóc w rozwijaniu realife i całego servera oczywiście nie nalegam wybór zależy od was droga administracjo

lat 12

nick minecraft CREEPER2012PL
hej jestem Alan mam lat 13 nie posiadam mikrofon i bardzo chciałbym dołonczyć do adminisrtacji real life ponieważ mugł bym zmienić go bardzo
wiem żę nadchodzą złe czasy mugłbym troche pomuc nowym graczom i pograć bardzo sdzienkuje kiedy mnie przyjmiecie

Z góry dzienkuję Anime_CatYTHeart
@Topic
Mam wrażenie, że nie zrozumiałeś mojej klarownej odpowiedzi w poprzednim Twoim wątku, nie robimy wyjątków. Chcesz być w administracji? zapraszamy na początku sierpnia czy lipca w zależności na jaki serwer chcesz rekrutować.

@Up
Takie komentarze zachowaj dla siebie.

[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie