bardzo chcialbym by ulepszono lub dodano nowe prace bo probowalem juz wszystkie prace i w wszystkich sie wolno zarabia najlepiej mi szedlo w drwalu ale dos nudna ta praca i powolna puznije robotnika i nic fajnego wiec fajnie by bylo gdy by praco byly ulepszonei zarabialo sie chociaz troche wiecej a pozatym ze spenidzilem cale 30dni na robotniku zarobilem tylko 8tys a bylem tam bardzo dlugo ulepszylem puzniej na 2 poziom robotnika i tez malo sie zarabialo wiec gdy byscie podwyszyli zarabiane o 5% chociaz fajnie by bylo albo mozecie dodac nowe i lepsze prace tez fajnie bo bardzo chcialbym kupic najdrosze auto ktore jest za 500tys$ jak cos server realife Minefox.pl
Nalegam zauważyć, że Real Life jest już od dawna martwe.
Zła optymalizacja, słabo rozwinięte funkcje, mała ilość stałych graczy. - to tylko wierzchołek góry lodowej.
Nie spodziewałbym się niczego innego jak całkowitego usunięcia Real life i nie liczyłbym, że coś się na nim zmieni.
PS.
Jak piszesz coś na forum (jakąś propozycje) lepiej żebyś zadbał o ortografię, bo nikt nie będzie brał na poważnie takich tekstów.
chiwala czy mogl bym pomoc realifowi sie rozwijac dalej jako administrator? bardzo lubie realife gralem tam cale 2 lata wiec mysle ze mozecie mi dac admina moge bardzo pomoc nie nalegam wasz wybor administracjo droga.
Nie ma takiej opcji. Istnieją cykliczne rekrutacje co 3 miesiące (najbliższa na MS w lipcu, MF w sierpniu).
następnym razem się postaram
@kubamax trochę mi szkoda realifu
mf - MineFox
ms - MineSerwer
Chcesz admina a nawet nie wiesz co oznaczają te proste do zrozumienia skróty? Bruh.
Wątek chyba do zamknięcia.