MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UB]SteveWonda
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : SteveWonda
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ, otrzymałem go za tzw potach na wd , nie mam cheatów a powód jest właśnie taki. Snowpl , już zbanował raz za podobne przewinnienie Vegoo. Nie rozumiem po co dodano alchemie skoro , można za to bana wyrwać. Strach grać już bo można otrzymać nie słusznego bana.Dodam , iż wiedziałem że snowpl icreepcia są na WD .., niby po co miałbym zwrócić na siebie uwagę taką serią kili
Serwer: Mineserwer.pl

Ac nie wykrył nic od czasu jakiego tu gram -.-. Pkie rozpatrzenie prośby.
Steve nalezy cie sie nawet ja jusz cie nagralem i chialem wstawic na yt jusz i na forum ale dostales to nie ;c
Brak wzoru, nie przejdzie to!!!
SnowPl nie da się tego jakoś udownodnić ?
Na prawdę nie miałem cheatów.
Rokopvp wrzuć skoro masz bo nie możliwe byś coś nagrał a piszesz negatywnie by mnie brzydko mówiąc udupić.
usunolem ;c po co mam trzymac co mi jusz nie jest poczebne ;p
RokoPVp, jaka ortografia, nie wiadomo o czym mówisz, bez sensu jest limit reputacji...
Tak samo z wzorem NIE ROZUMIEM CZY CHODZI O CZITY CZY O POTKI, ZDECYDUJ SIĘ!
Napisane klarownie , ban za cheaty bo spamia na potach. Czego nie czaisz vadtrex? czy tylko nabijasz?
@Dmodrt: On edytował temat i wszystko poprawił. Popieram Vadtrex'a, bo ni ch*ja nie dało się wyczytać o co chodzi. To samo napisałem ze wzorem, bo go nie było Wink
ja o zadnych potach nie pisalem ;p tylko ze usunolem ten filmik z stivem a ty mi wiezdzasz z jakimis potami ;p
Proszę , o zamknięcie tematu. Niestety nie mam szans z tego co widzę mimo że nie miałem tu czitow.
Stron: 1 2
Przekierowanie