MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] NPC, ktory jest nieśmiesznym żartem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam serdecznie,

W wątku tym pragnę poruszyć sprawę 1 z 2 handlarzy mięsem który offeruje oto takie wymiany:

Pajecze mieso + złoto goblina = pajecze udko
Pajecze udko + zolc pajeczaka = Pajecze udko

Powyższe trady, dla gracza, który spędzi choćby troszkę na serwerze odrazu wydadzą się smieszne gdyż cena 1 jest znacznie za wysoka (złoto goblina to jakieś 10-20$) a 1 a sztuka pajeczego udka to jakies 5x mniej, natomiast 2 trade jest kompletnie bez sensu!

Dlatego proponuję takie zmiany być ten NPC miał sens bytowania:

Pajecze mieso x16 + Złoto Goblina = Pajecze udko x16
Mieso dzikiej krowy x8 + Zolc Pajeczaka = Befsztyk x8 (możliwość, zdobycia lepszego miesa, lecz po wysokiej cenie gdyż zółć jest dość rzadkim materiałem).

Mam nadzieję, że powyższe zmiany zostaną pomyślnie rozpatrzone, gdyż obecnie z tego NPC nikt nie korzysta i również nikt nie zauważył by jego zniknięcia.

Pozdrawiam
Cisowystarzec
To prawda, żółć pajęczaka jest ciężka do zdobycia ale według mnie lepiej byłoby dać 6 befsztyków zamiast 8.
Nawet jeśli banan by to wprowadził, nikomu nie będzie się chciało zbierać żółci dla takiego jedzonka, z drugiej strony miałbym łatwiejszy zarobek.

Wchodzę w to !
@refresh
Dodane, nie mniej befsztykow jest mniej.
To najlepszy rodzaj jedzenia w mc.
Przekierowanie