MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [TEST] [Pomocnik] MegaRayquaza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Serwer: Mineserwer.pl
Twój nick: MegaRayquaza
Twoje imię: Artur
Twój wiek: 14 za 7 miesięcy 15
Jak długo grasz w Minecrafta? : około 4 lat
Na jakim trybie grasz najczęściej? : WojownicyDusz, RPG, BlitzSG
Co już zrobiłeś dla Naszego Serwera? : Zgłaszałem cheaterów i informowałem o przeróżnych bugach. Przedstawiałem propozycje nowych trybów.
Jak długo grasz ogólnie na serwerach? : 2 lata
Ile czasu możesz poświęcić na potrzeby serwera : W tygodniu do 3 godzin, w weekend do 4-5 godzin
Jak lub co chciałbyś usprawnić na serwerze? : Chciałbym przede wszystkim usunąć cheaterów z serwera, poprawić istniejące bugi, pomagać nowym i niedoświadczonym graczom oraz chciałbym współpracować z administracją ulepszać serwer.
Dlaczego uważasz, że to ty powinieneś zostać wybrany? : Ogarniam bardzo dużo pluginów i komend. Mam duże doświadczenie ( posiadam własny serwer).
Jakie znasz plug-iny : AuthMe, PermissionsEx, Essentials, WorldGuard, WorldEdit, SimpleBrodcast, TF2, Multiverse-Core, MultiversePortals, LogIt, DeathMessages, Shopkeepers, Citizens, MobItemDrops, MOTD, PlotMe, UltraPvP.
Czy pełniłeś kiedyś na innych serwerach jakieś funkcje: Tak, jestem Właścicielem mojego serwera. Pełnie też funkcje HeadAdmina i Admina na kilku serwerach.
Czy posiadasz Mikrofon, TeamSpeak 3 : Tak
Coś, co chciałbyś dodać od siebie: Jestem ogarnięty, w razie problemu pomagam innym. Potrafię współpracować z administarcją.
Który raz składasz podanie na tym serwerze: Po raz pierwszy.
Dodanie do tytułu tematu [TEST] nic nie daje. Wręcz przeciwnie Smile
Jestem na TAK
Ogólnie jesteś bardzo miłym graczem. Znasz dużo pluginów.
Niezwykle dużo pluginów znasz...
Jestem na Tak, lecz tylko z powodu, że masz swój serwer.
(07-December-2015 15:32:23)vadtrex napisał(a): [ -> ]Niezwykle dużo pluginów znasz...
Jestem na Tak, lecz tylko z powodu, że masz swój serwer.
Znam tyle bo mam je na swoim serwie i wszystkie z tych ogarniam i znam konfiguracje w małym palcu.
Jestem na NIE:
- To, że napiszesz TEST nie oznacza, że od razu masz już test!!!
- Czy to, że sprawujesz funkcję na innych serwerach nie będzie ci sprawiało problemów tutaj?
- Niby znasz dużo pluginów, ale to się okaże
Masz swój serwer, już dla mnie to daje dużo negatywów na twój temat.
To, że napiszesz sobie test, to nie pomaga Smile Tylko nastawia jeszcze bardziej na nie.
Jestem na nie
heh Kiedyś tez ktoś napisał sobie [Test] i podanie ogólnie było dobre tylko ze względu na [Test] zostało odrzucone :V

Również jestem na Nie Smile
Nie oceniajcie książki po okładce
na TAK
+Masz swój serwer
na nieeee
Stron: 1 2 3
Przekierowanie