• Nazwa użytkownika zbanowanego: Egioz01
• Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: Nie
• Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać unbana, ponieważ akurat gdy KurczaczekAdi mnie sprawdzał, wyłączył mi się telefon, a jako iż używam hotspota, wywaliło mnie z gry i anydeska.. chciałbym dostać drugą szansę na sprawdzenie, bo nie zrobiłem tego celowo
• Powód blokady: logout podczas sprawdzania
• Data nałożenia blokady: dzisiaj (11.06.2021)
• Moderator banujący: KurczaczekAdi
• Serwer: MineFox.pl / KitPVP
(11-June-2021 18:08:12)Egioz01 napisał(a): [ -> ]• Nazwa użytkownika zbanowanego: Egioz01
• Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać unbana, ponieważ akurat gdy KurczaczekAdi mnie sprawdzał, wyłączył mi się telefon, a jako iż używam hotspota, wywaliło mnie z gry i anydeska.. chciałbym dostać drugą szansę na sprawdzenie, bo nie zrobiłem tego celowo
Hejka, zgłoś się do mnie na centrum pomocy Minefox na Naszym teamspeaku3 - Ts.Minefox.pl z dopiskiem /KurczaczekAdi, zostaniesz ponownie sprawdzony. Data modyfikacji plików gry oraz kosza nie może być późniejsza niż data wezwania na sprawdzanie, inaczej ban pozostanie.
@Down
Dopisek oznacza, że w Twoim nicku na ts3 dodajesz /KurczaczekAdi
http://mineserwer.pl/Temat-Konfiguracja-...-TeamSpeak
(11-June-2021 20:50:53)KurczaczekAdi napisał(a): [ -> ] (11-June-2021 18:08:12)Egioz01 napisał(a): [ -> ]• Nazwa użytkownika zbanowanego: Egioz01
Hejka, zgłoś się do mnie na centrum pomocy Minefox na Naszym teamspeaku3 - Ts.Minefox.pl z dopiskiem /KurczaczekAdi, zostaniesz ponownie sprawdzony. Data modyfikacji plików gry oraz kosza nie może być późniejsza niż data wezwania na sprawdzanie, inaczej ban pozostanie.
niestety jestem nowy na ts3 wiec nie mam pojecia o co chodzi z dopiskiem "/KurczaczekAdi" ;/
Gracz został sprawdzony, wykryto wspomagacze (tynitask), kara została skrócona do 20dni.