09-June-2021, 15:10:03
Witam, od samego początku edycji jest mało osób na survivalu nikt tam wgl nie gra, tryb umiera myśle, że spowodowało to zmiana itemów w grze i samego pvp. Mam propozycje żeby zrobić taka edycje jak w 2k20 ( na stare bronie, Żelazny [Mlot Thor sharp 20]), Excalibur siła 5 - topór [Złoty] / Dużo osób by chciało taką edycje ponieważ to były najlepsze czasy na Mfie/
Jeśli chcesz i masz nadzieję, że będzie jeszcze dobrze na survivalu!
skomentuj post, aby przeczytało go jak najwięcej osób!
Zdjęcia starych Boskich broni, amuletów i demonicznj zbroi!
EDIT: Tyle osób przeczytało post, i nikt nie popiera mojej opcji? gdzie są dawni gracze z Mf'a, tak zwane (Legendy minefoxa) jest takich graczy sporo...
napisałem ten post, ponieważ naprawdę mi zależy na tym aby serwer stanął na nogi i wrócił wyjątkowy survival, pamietacię kiedyś te 70 osób online??... teraz jest max 20, a dzienna średnia to 10... nie poddaje się, czekam, dalej na odpowiedź od góry administracji.
Pozdrawiam Bandzik... ?
Jeśli chcesz i masz nadzieję, że będzie jeszcze dobrze na survivalu!
skomentuj post, aby przeczytało go jak najwięcej osób!
Zdjęcia starych Boskich broni, amuletów i demonicznj zbroi!
EDIT: Tyle osób przeczytało post, i nikt nie popiera mojej opcji? gdzie są dawni gracze z Mf'a, tak zwane (Legendy minefoxa) jest takich graczy sporo...
napisałem ten post, ponieważ naprawdę mi zależy na tym aby serwer stanął na nogi i wrócił wyjątkowy survival, pamietacię kiedyś te 70 osób online??... teraz jest max 20, a dzienna średnia to 10... nie poddaje się, czekam, dalej na odpowiedź od góry administracji.
Pozdrawiam Bandzik... ?