MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odbanowanie zaakceptowane] Proszę o odbanowanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Cebularz05
Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: z tego co pamiętam to nie , bana nigdy nie dostałem , jedynie pojedyncze mute i na tym by był koniec
Dlaczego chcesz dostać unbana: Gdyż powiedzenie "twój stary winiary" nie było skierowane do nikogo , napisałem to , bo poprostu mnie to rozśmieszyło po cichu u mnie w głowie (wiem ,trochę atencja zagrała rolę) , nie miało to na celu obrazić czyjegoś rodzica, bo dostałem perma na zawsze za obraze rodzica. Jestem dobrym graczem zarowno minefox jak i mineserwer i nigdy nie sprawiałem większych problemów administracji, obiecuję ,że był to jednorazowy występek i nigdy więcej tak nie napiszę, rozumiem też że kogoś mogło to urazić ale po prostu najwyraźniej zabrakło mi rozumu w tamtym momencie. Dogaduję się jak najlepiej z graczami, z paroma nawet wybudowałem własne miasto na swojej działce , i mamy pomysły na różne kolejne budowle, oczywiście nie łamiące regulaminu Waszego serwera. Chciałbym znowu zagrać na creativie, dużo moich znajomych tam gra, i nie chciałbym utracić kontaktu z nimi na serwerze.
Powód blokady: obraza rodzica
Data nałożenia blokady: dziś tj. 06.06.2021 godz. około 13:40, prośbę o odbanowanie składam tuż po otrzymaniu ww. bana
Moderator banujący: kiktd_ (policjant)
Serwer: minefox
Hejka

Bardzo się cieszę, że żałujesz tego co zrobiłeś, lecz kara jest słuszna. Kar dużo nie masz, więc skrócę ci bana do 14 dni

Pozdrawiam Odbanowanie zaakceptowane
[Obrazek: a44cf49293474.jpg]
Przekierowanie