MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Irytujący opening skrzyń
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, ja w tej samej sprawie, co qwarceq, mylisz się skydiks, banan napisał, że nie zrobi tego bo jest silnik 1.8, a nie 1.12, lecz to było 3 lata temu, daj mu się wypowiedzieć na ten temat w tym wątku.

Prosiłbym o usunięcie komunikatu dropu ze skrzyń warriva bo po 4 latach grania te komunikaty bardziej przeszkadzają, niż to, co miały kiedyś na celu. Dla przykładu: chcę sobie kupić skrzynie i jak będzie gówniany drop to all mnie wyśmieją, a może ja tego nie lubię ? kwarcek, możesz też coś od siebie dołożyćw tym wątku.

Pozdrawiam !
Zgadzam się, jak ktoś otwiera więcej skrzyń to bardzo to denerwuje ostatnio jak robiłem Baala to ktoś otwierał dużo skrzyń przez co prawie padłem. Jeśli naprawdę nie można wyłączyć tego komunikatu to może chociaż zamiast na połowę ekranu przenieść wiadomość na chat?
w przypadku gheeda, haimdala bez zmian w przypadku wariva 90% dropow wylaczone powiadomeinia z inforamcjami.
Przekierowanie