MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Amulet Leczenia III - propozycja zmiany ceny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam serdecznie,

w tym wątku pragnę poruszyć temat amuletu leczenia, który wielu graczy uważa za syf przedmiot, ale trudno się nie dziwić, gdyż jego cena na wolnym rynku graczy to jakieś 30-100k, gdzie błogo I to 650-750k.

Jednakże amulet ten staję się sensowny gdy ulepszymy go do III poziomu, lecz jak dla mnie koszt ulepszenia z II na III poziom jest znacznie za wysoki. Proponuję by zmniejszyć go z 3 serc fenixa na 1 serce, ponieważ przy obecnym kursie serca fenixa (400k), to ulepszenie takowego amuletu leczenia z I na III to koszt ok. 1,6kk co jest przesadą, gdyż za tą cenę zakupimy błogo II i zostanie nam jeszczego z 400-500k...

Pozdrawiam
Cisowystarzec
przez cale zycie byly takie ceny wiec zmienianie teraz nie beda, krzywdzace glownie dla wszystkich ktorzy juz taki amulet zrobili.
Nikt nigdy nie zrobił amuletu III a II zrobiło z pare osób max.
Dokładnie nigdy jak długo gram na beście, a troszkę gram nie widziałem amuletu leczenia III. A dlaczego ?
Bo jest zwyczajnie za drogi !

pozdrawiam
cisowystarzec.
Też nie widziałem, 2 razy widziałem amulet II
No to mnie tylko utwierdza, że raczej nie istnieje osoba posiadająca ten amulet leczenia III...
sprawdze dokladne logi serwera, jesli faktycznie w historii nie bedzie takowych to obnize cene.
Nikt nigdy nie zrobił? To dziwne, bo ja widziałem 2 amulety, a to, że poszły z czystkami to co innego ;p
@up Czyli i tak nikt nie ma. Wychodzi na to samo.
Nie wierze, że nikt nie ma amka III, to jest więcej, niż pewne, że chociaż jedna osoba na serwerze go ma.
Stron: 1 2
Przekierowanie