MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Zbugowana umiejętność demona [KITPVP MS]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na trybie KITPVP klasa o nazwie Runiczny Demon jest tuurbo zbudowana.
Mianowicie jego umiejętność bije ładnych parę sekund od odejścia gracza na całkiem spora odległość. Można zabić gracza używając tylko i wyłącznie umiejętności i najzwyczajniej w świecie sobie iść daej, bo spokojnie zabija sama. Wbijając się w grupie graczy i używając umiejętności nie aktywuje się odrazu i rozprasza.
Nadmienie, że taka sytuacja trwa już z dobre 2 tygodnie
Dzisiaj znowu coś poprawiłem, proszę dać znać czy jest lepiej.
(01-June-2021 11:11:53)Trawsonek napisał(a): [ -> ]Dzisiaj znowu coś poprawiłem, proszę dać znać czy jest lepiej.

Przetestowane , wszystko dziala prawidlowo .
Co do tej klasy to wydaje mi sie ze dobrze by bylo zrobic troche mniejszy czas oczekiwania na uzycie mocy . Moim zdaniem 30sek to troche za duzo , bardziej mysle ze 20-25sek byloby lepsze , taka mala propozycja .
Czy ja wiem, bądź co bądź klasa sama w sobie jest naprawdę mocna ale sugestie zawsze są mile widziane Smile
(05-June-2021 19:12:19)MechaBoy napisał(a): [ -> ]Czy ja wiem, bądź co bądź klasa sama w sobie jest naprawdę mocna ale sugestie zawsze są mile widziane Smile

Wlasnie odnosze ostatnio wrazenie ze zadaje troche mniej obrazen wiec zasugerowalem zmniejszenie czasu oczekiwania na jej uzycie .
A to też prawda, można odnieść takie wrażenie
Cooldown zmniejszony z 30s do 20s.
Przekierowanie