MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: oszustwo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry:
Nicki osób posądzonych:
Najdokładniejsza data zdarzenia:
Opis zdarzenia:
Dowody:
Serwer:

Mirek3134
X_TYMIX_X i moxenis06 11:00
27.05.2021
Zbugowali duela i zrobili chłpowi 2vs1 easyhc
https://imgur.com/a/eboTKxa

Minefox.pl
Z samych zdjęć nic nie wywnioskuję. Proszę o przesłanie materiału dowodowego w postaci (filmu), jeśli takowy posiadach.
(27-May-2021 17:21:30)Alex napisał(a): [ -> ]Z samych zdjęć nic nie wywnioskuję. Proszę o przesłanie materiału dowodowego w postaci (filmu), jeśli takowy posiadach.

Jak nie, jak jest czarno na białym widać, że to duel jest ściana przede mną niewidzialna
widać ich nicki. Czego tu więcej chcieć?
Skąd ja mam wiedzieć który się zbugował, skąd ja mam wiedzieć jak to zrobił. To tak samo jak by ktoś chciał zgłosić gracza z wspomagaczmi, i jako dowód na aurę da ss.

Na przyszłość tego typu skargi wymagają filmu.

@down: Napisałem... ile razy ja muszę powtórzyć że ja nie mam pojęcia (który się tam zbugował), są 3 osoby w klatce, nie jest pokazane który tam się zbugował. Jak ja mam to inaczej wytłumaczyć ? Równie dobrze można powiedzieć że niby osoba X a tak naprawdę osoba Y. Właśnie na takiej zasadzie jest ten dowód.

Pokazywać mi nie trzeba jak to się robi, gracze już mi to pokazali, problem będzie rozwiązany niedługo.
(27-May-2021 17:42:36)Alex napisał(a): [ -> ]Skąd ja mam wiedzieć który się zbugował, skąd ja mam wiedzieć jak to zrobił. To tak samo jak by ktoś chciał zgłosić gracza z wspomagaczmi, i jako dowód na aurę da ss.

Na przyszłość tego typu skargi wymagają filmu.

To niezły z cb admin skoro ss z aura gdzie tam nic nie wiad porownujesz do tego ze 3 typow na duelu siedzi. Napisalem ci xtymix i moxenis06 nawet moge pokazac jak to zrobil
Wnioskuję po tej kłótni, że dowodu w postaci filmu nie posiadasz.

[Obrazek: f8sEtFt.png]
Przekierowanie