Jak wiadomo jest 1 podserwer więc naturalne jest że jeśli kamien jakiejś drużyny pada to jej gracze albo muszą wbić na multi, albo poczekać z 2-3h.Moje pytanie jest takie : Czy jeśli Nie MAMY wykupionych BOSKICH może my zmienić nick z wojteksyQ1 z WojteksyQ1 tylko celach dalszej gry?Jeśli nie proszę o nie ukaranie mnie gdyż nie wiedziałem tego.
Wielu tak robi. Myślę, że to nie jest karane
Jeśli wiele ludzi zabija innych, to też nie jest to karalne ?
Moim zdaniem, trzeba zrobić tak jak jest na W vs P II ze od razu dostaje sie swoje itemy wszystkie
(06-December-2015 19:23:15)Camrakor_14 napisał(a): [ -> ]Jeśli wiele ludzi zabija innych, to też nie jest to karalne ?
Moim zdaniem, trzeba zrobić tak jak jest na W vs P II ze od razu dostaje sie swoje itemy wszystkie
Ja się pytam czy nie mając boskich WOLNO TAK ROBIĆ ! W celach dalszej gry po zniszczeniu kamienia dusz.
Eh jeśli przegraleś, to przegrałeś...
Moim zdaniem nie powinno sie tak robić, bo wtedy zasady ma sie w (nie powiem gdzie ;p)
Aha to możesz zamykać, napisałem bo jak sb wbiłem na wOjteksyQ1 to mi pisał ze mam zapewniony reset Fe.A chwile później dostał perma za aure chyba multi brata motrego.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!