21-May-2021, 22:36:42
• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:MechaBoy
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Tylko mute
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:
Witam,
chciałbym odnieść się do Bana, którego otrzymałem za uwaga SOJUSZ na KITPVP.
Otóż sprawa rozchodzi się o fakt iż sojusz to:
Układ o WSPÓLNYM działaniu w celu uzyskania korzyści związanych z sojuszem co jednogłośnie oznacza, że na serwerze a konkretnie jak juz wspomniałem KITPVP sojusz jest w przypadku gdy dwie lub więcej osób są w sojuszu (pakcie,zmowie) na jedna osobe lub więcej.
Sytuacja jest taka,że nie zajmowałem się sojuszem tylko tzw. zawieszeniem broni między dwoma stronami co z kolei oznacza,że nie jest to zdefiniowane jako sojusz.
Takie zachowanie nie powinno być definiowane jako SOJUSZ gdyż nie zmierazaliśmy do wspólnego celu jakim w tym przypadku byłoby wznajemna pomoc w zdobywaniu doświadczenia oraz zdobywaniu coraz to wyższych szzczebli w rankingu.
Jednocześnie uprzejmie proszę o zdjęcie bana, którego otzymałem.
Pozdrawiam
• [b]Powód blokady:Sojusz na KITPVP
• [b]Data nałożenia blokady:21.05.20121
[b]Moderator banujący:Mifuzze
• [b]Serwer:Mineserwer.pl
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni:Tylko mute
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana:
Witam,
chciałbym odnieść się do Bana, którego otrzymałem za uwaga SOJUSZ na KITPVP.
Otóż sprawa rozchodzi się o fakt iż sojusz to:
Układ o WSPÓLNYM działaniu w celu uzyskania korzyści związanych z sojuszem co jednogłośnie oznacza, że na serwerze a konkretnie jak juz wspomniałem KITPVP sojusz jest w przypadku gdy dwie lub więcej osób są w sojuszu (pakcie,zmowie) na jedna osobe lub więcej.
Sytuacja jest taka,że nie zajmowałem się sojuszem tylko tzw. zawieszeniem broni między dwoma stronami co z kolei oznacza,że nie jest to zdefiniowane jako sojusz.
Takie zachowanie nie powinno być definiowane jako SOJUSZ gdyż nie zmierazaliśmy do wspólnego celu jakim w tym przypadku byłoby wznajemna pomoc w zdobywaniu doświadczenia oraz zdobywaniu coraz to wyższych szzczebli w rankingu.
Jednocześnie uprzejmie proszę o zdjęcie bana, którego otzymałem.
Pozdrawiam
• [b]Powód blokady:Sojusz na KITPVP
• [b]Data nałożenia blokady:21.05.20121
[b]Moderator banujący:Mifuzze
• [b]Serwer:Mineserwer.pl