MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Błąd z zakupem VIP`a v2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cytat:Nie ma możliwości przenoszenia ani wymiany rang czasowych na inne,.
Ale to przez błąd strony kupiło mi na inny tryb niż chciałem. Skoro to są usługi premium za , które płaci się REALNE pieniądze to powinniście się chociaż postarać ,żeby to działało jak powinno.
Nie uzywalem w zaden sposob tego vipa. Nie zabilem ani 1 moba ani razu nie wszedlem na expowisko vip ani razu nie przyzwalem kit wojownik.

Więc jeszcze raz poprosze o przeniesienie tego vipa i przy okazji naprawienie strony. Płace za vipa na 1 tryb a dostaje na 2 ,w zaden sposob go nie uzylem, szanujmy sie skoro to przez błąd vip nie dotarł na tryb jaki chciałem to przecież nie moja wina xD

http://mineserwer.pl/Temat-Rozwi%C4%85za...#pid451137
Nie ma czegos takiego jak błąd na stronie, VIP jest realizowany tam gdzie został zamówiony, to że twoj kolega się pomylił i kupił ci inną range niż chciałeś to wyłącznie jego wina lub tego że się nie dogadaliście.

I szanujmy się bo przedewszsytkim ty żadnego vipa nie kupiłeś, a jeszcze opowiadasz jakieś bajki jakby to w czymkolwiek miało Ci pomóc.
Przekierowanie