19-May-2021, 18:12:49
Twój nick na serwerze: 430u_
• Zainteresowania: interesuje sie programowaniem, ogólnie komputerami grami itp
• Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?: zacząłem ok 4/5lata temu tutaj jest dowód w postaci filmu: https://www.youtube.com/watch?v=09Un_EnYFn4
• Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: jezeli chodzi o teamspeaku to niezbyt ale przesiaduje na discordzie
• Twój nick na Team Speak-u: 430u_
• Na jakich trybach grasz najczęściej?: kitpvp. rpg wojownicy dusz
• Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: tak nie mam z tym problemu gram w trakcie lekcji więc
• Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: zdarzało sie
• Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: myśle że lata grania na tym serwerze mówią same za siebie że nie jestem pierwszym lepszym graczem tylko wspieram ten serwer nagrywając na nim kupując różne rzeczy na trybach.
• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?:
dużo pisze skryptów ale z budowaniem to jak juz musze to cos zbuduje
• Zainteresowania: interesuje sie programowaniem, ogólnie komputerami grami itp
• Kiedy zacząłeś grać na naszym serwerze?: zacząłem ok 4/5lata temu tutaj jest dowód w postaci filmu: https://www.youtube.com/watch?v=09Un_EnYFn4
• Czy jesteś aktywny na naszym Team Speak-u?: jezeli chodzi o teamspeaku to niezbyt ale przesiaduje na discordzie
• Twój nick na Team Speak-u: 430u_
• Na jakich trybach grasz najczęściej?: kitpvp. rpg wojownicy dusz
• Czy jesteś w stanie połączyć życie prywatne (np. szkoła, praca) z obowiązkami administratora?: tak nie mam z tym problemu gram w trakcie lekcji więc
• Czy brałeś udział w projektach serwerowych?: zdarzało sie
• Dlaczego Ciebie powinniśmy wybrać na to stanowisko?: myśle że lata grania na tym serwerze mówią same za siebie że nie jestem pierwszym lepszym graczem tylko wspieram ten serwer nagrywając na nim kupując różne rzeczy na trybach.
• Czy zajmujesz się czymś dodatkowo? (pisanie skryptów, budowanie)?:
dużo pisze skryptów ale z budowaniem to jak juz musze to cos zbuduje