MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: W vs P II? Jak wam sie podoba ? Pytanie do graczy :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czesc! Rolleyes
Jak wiecie ostatnio pojawil sie nowy tryb a mianowicie W vs P II Angel

W tym wątku chcialbym dopytac sie was jak wam sie ten tryb podoba Smile
Mi sie tam swietnie gra, uwazam ze banan stworzyl kolejny wspanialy tryb na ktorym mozna spedzic mile godziny grania wraz ze znajomymi :>

Jak juz napisalem u gory chcialbym was sie dopytac jak wam sie ten tryb podoba Smile
Czekam na wasze odpowiedzi Big Grin
Mi się podoba zwłaszcza że szybko mi idzie nabijanie killi z wznocnionym ostrzem .
Ja się trochę obawiałem że będzie Pay2Win ale spokojnie wbiłem 2 level bez żadnych itemów boskich i bez VIP. Poprostu trzeba ostrożnie grać i dobrze strzelać z łuku. A kupienie kox rzeczy nie sprawia że jesteś niezabijalny. Ogólnie tryb bardzo na +! Banan odwalił kawał dobrej roboty!
Mi osobiście się podoba Smile Tak samo W vs P I
Ogólnie tryb jest dobry, ale średnio mi się podoba, ponieważ nie przepadam za WvsP ;x
Mi sie podobaTongue.
Fajne bronie,klasy,jutro se kupuje Lodowy Vortex.SPK tryb lepszy od WvsP I
Mi się też podoba ale nienawidzę tych bałwanów i lagów.
Super! Są duże lagi, ale to wina mojego kompa, banan po raz kolejny odwalił kawał dobrej roboty

Wysłane z mojego PAP3400DUO przy użyciu Tapatalka
(05-December-2015 19:33:39)McKoxu7878 napisał(a): [ -> ]Czesc! Rolleyes
Jak wiecie ostatnio pojawil sie nowy tryb a mianowicie W vs P II Angel

W tym wątku chcialbym dopytac sie was jak wam sie ten tryb podoba Smile
Mi sie tam swietnie gra, uwazam ze banan stworzyl kolejny wspanialy tryb na ktorym mozna spedzic mile godziny grania wraz ze znajomymi : Z

Jak juz napisalem u gory chcialbym was sie dopytac jak wam sie ten tryb podoba Smile
Czekam na wasze odpowiedzi Big Grin

Też mi się podoba najlepsze klasy (moim zdaniem) to:

- Kowal
- Zbrójmistrz

Ps: Staraj się pisać bardziej ortograficznie.
Pozdrawiam Rycek77 Smile
Mi się ten tryb bardzo podoba ale jedyne co jest wkurzające to trucizna
Stron: 1 2
Przekierowanie