Witam mam sprawę dotyczącą rpg po pierwsze od 1 listopada nie ma co piątkowego eventu oraz eventów dla vipa ( kupiłem wczoraj ) nie widze żadnych questów dla vipów ani tańszych wymian i jeszcze jedna sprawa ekspiełem sobie na śnieżnych golemach ( 5 lvl ) i wypadło mi oko czarnej wdowy niewiem czy to bug ale to było dziwne.PROSZĘ O ODPOWIEDZ
na pewno ni wypadło Ci na golemach po prostu jakiś gracz wyrzucił. Nad eventami będę musiał pomyśleć aby odbywały się w sposób automatyczny, bo nie mam w każdy wekkend możliwości aby je prowadzić.
Będę nad tym myślał.
A i jeszcze takie pytanko czy powstaną nowe ekspowiska bo ja już mam 45 lvl i zaczyna mi się tryb powoli nudzić a co do eventów to można napisać plugin żeby się respiły potwory na /warp event ale tylko w wyznaczony przez ciebie dzień i np. cały czas będzie portale otwarty tylko np. w piątek od 16 - 16:30 będą się respić.Podaje pomysł ale nie znam się na pluginach.
Banan, na jednym z odcinków mówiłes ze VIP+ będzie miał tańszą wymianę klejnotów. Porzucileś ten pomysł?
Chyba tak bo nie widze żadnych tańszych wymian
(05-December-2015 15:44:01)Bartek_Wojak napisał(a): [ -> ]Banan, na jednym z odcinków mówiłes ze VIP+ będzie miał tańszą wymianę klejnotów. Porzucileś ten pomysł?
caly czas ma tansza na /warp portalevip stoja npcki które wymieniają diamenty taniej.