• [b]Nazwa użytkownika zbanowanego:SongGoku2115
• [b]Czy byłeś kiedyś karany na Naszej serwerowni: No z 5 razy dzis za nic.
• [b]Dlaczego chcesz dostać unbana: Ponieważ dostałem bana za nic bez żadnego sprawdzania tak samo jak na innych kontach.
• [b]Powód blokady: Wspomagacze na Mk
• [b]Data nałożenia blokady:08.05.2021
• [b]Moderator banujący: Wolkingdead czy jakos tak
• [b]Serwer:Minefox.pl
Po tych wszystkich banach nie mogłem wejść na ts'a ponieważ nie mam chwilowo słuchawek
Witam.
Ban na IP został nałożony na moją prośbę.
Byłeś dzisiaj sprawdzany na kilku kontach i na kilku kontach dostałeś bana, ukrywanie ghostclicentów i bawienie się z administracją w jakieś gierki. Bany są w 100% słuszne nie będzie żadnego unbana, kara jest czasowa.
Trzeba było wejść po 1 banie na forum/ts i kontaktować się z administracją w sprawię nie słusznego bana. Wymówka że ktoś nie ma słuchawek nie przejdzie równie dobrze można się kontaktować pisząć.
(08-May-2021 22:45:36)Alex napisał(a): [ -> ]Witam.
Ban na IP został nałożony na moją prośbę.
Byłeś dzisiaj sprawdzany na kilku kontach i na kilku kontach dostałeś bana, ukrywanie ghostclicentów i bawienie się z administracją w jakieś gierki. Bany są w 100% słuszne nie będzie żadnego unbana, kara jest czasowa.
Trzeba było wejść po 1 banie na forum/ts i kontaktować się z administracją w sprawię nie słusznego bana. Wymówka że ktoś nie ma słuchawek nie przejdzie równie dobrze można się kontaktować pisząć.
Na żadnych koncie nie byłem sprawdzany. Dostawałem bany Odrazu
https://imgur.com/a/FoHjTxF
Byłeś sprawdzany dzisiaj i przeze mnie i przez Kubę, po dostawaniu banów wchodziłeś cały czas i dalej robiłeś swoje.
Dzisiaj banów dokładnie dostałeś na 7 kontach. Ilość zbanowanych kont ogólnie daje już powód do nałożenia czasowej blokady konta na IP.
To że są darmowe pieniądze na survivalu i nieograniczona ilość przedmiotów to nie znaczy że można sobie pozwalać w te ostatnie dni robić co się chce.