MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem z ts
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć. Chciałem wbić na tsa, pogadać z kolegami ale coś nie wyszło i nie mogę go włączyć. Po włączeniu go wyskakuje to:
https://zapodaj.net/7c8da16be1273.png.html
Nie mam pojęcia jak to naprawić. Dodam tylko, że mam tak z kilkoma apkami, miłego wieczorku. Z gory dzięki za pomoc.
1. Uruchom w swoim systemie operacyjnym wiersz poleceń CMD jako administrator, a następnie wpisz polecenie sfc /scannow. Po wpisaniu polecenia, poczekaj aż system naprawi uszkodzone pliki.
Po zakończeniu weryfikacji, powinieneś otrzymać informację:

Cytat:Funkcja Ochrona zasobów systemu Windows znalazła uszkodzone pliki i pomyślnie je naprawiła. Szczegóły znajdują się w pliku CBS.Log (%WinDir%\Logs\CBS\CBS.log).
Następnie uruchom ponownie komputer i sprawdź czy problem będzie występować ponownie.

2. Jeśli otrzymasz inny komunikat po wprowadzeniu polecenia sfc /scannow i problem nadal będzie występować, spróbuj postąpić wg poniższych poradników w których jest objaśnione jak można sobie poradzić z tym problemem:
- Poradnik nr 1
- Poradnik nr 2
Dziękuję! Samo skanowanie nic nie dało, jednakże poradnik numer 1 zadziałał wyśmienicie. Dzięki twojej pomocy w końcu mam możliwość porozmawiania ze znajomymi z internetu!

[Obrazek: kE1tfkT.png]
Przekierowanie